Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 999 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Robini severim de senin de haterlığın malum cane. Robine dokunma demesi burada açıkça Robini değerli gösterir. Aksini değil. :)
Beni Pudding hakkında verilen bilgi memnun etti. Ace fbsi ile girip buna benzer bilgiler vererek kendisine yönelecek eleştirileri azaltmaya çalışmış. Zeki adam şu Oda vesselam.
 
Yahu ölmesin demiş de, o an herhangi bir kontrol mekanizması yok Kaido'nun aşağıda olanlara dair. Doflamingo gibi herkesi kontrol etmiyor ki bu adam. Robin alakasız bir şekilde de ölebilir o ortamda. Bu kadar değerli olan bir şeyi elinin altına tutmak yerine, savaş alanında bırakıyorsa "olsa da olur, olmasa da" mantığı vardır.
Bütün adaya nasıl seslendiyse seslenir gerekiyorsa. Tutsak alınırsa öyle de olabilir. Buradaki mantık en azından "olsa iyi olur" senin dediğinden ziyade. Savaştalar ennihayetinde ölecekse de ölebilir. Robinle uğraşırken Kaidoyu yalnız bırakmak istememiştir, geçip gitmiştir. Sonra fırsat bulunca da "bu kadın bize lazım" anlamında ölmesin demiş işte kadın.
Robin tayfada ne işe yarıyora senelerdir takık olduğunu bilirim. Hiçbir işe yaramasa da çok önemi yok bence ama gerektiğinde bir savaş gücü veya usta bir casus olması da yeterli. Poneler için de Luffy her ne kadar duysa da ayrıntılı bir şekilde ortaya çıkaran kişi bizzat Robin.
Robin en önemlisidir de demiyorum ben. Ama senin iddia ettiğin kadar da önemsiz ve işe yaramaz da değildir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık