Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013. Bölüm Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Killer'dan hasarı kılıcı almak için yaptı orda 3 kılıç kullanmak için. Kendi sağ kolunu yenemeyecek diye bir şey demedim ne yaptı diyorsun onu sayıyorum. Hawkins korkuluğu dediğin şey en güçlü saldırısı şu an Hawkins'in görüldüğü kadarıyla. Ve Apoo dediğin karakter on defa Zoro'nun saldırısını beklesin on defada Zoro keser. Adam umrunda olan Apoo bile değildi.
Peki bakalım.
 
[QUOTE = "Chris, gönderi: 1689823, üye: 5978"]
Beklenti meselesi bu işte. Bana gösterilen sahnelerden kid, luffy'e rival olsun diye yaratılmış bir karakter gibi geldi. Bu yüzden yakın seviyelerde buluyorum. Yoksa ikiside daha doğru düzgün islenmedi.
[/ALINTI]
Zehahah haha teach gülüşü yapayım sana neyyyy yakın seviyede mi buluyorsun :D yav 1000 bölüm olmuş luffy ve kid asla yakın olmadı olamayacak haa kral hakisi çıkmış tüh onu unuttuk.. Arkadaş kid balondur sivil insanları öldüre öldüre ödülü bu kadar yükseltilmiştir.. Luffy Shibukaileri birer birer indirirken kid neler yapıyordu allah aşkına kidi böyle büyük gösteriyolar ya yorumlarda gülüyorum yani. Adam shanksa dalacaz dedi kol verdi geldi. Dur bi bigmam tadına bakalım dedi komutanını yendimi yenmedimi bilmiyoruz arkasına bakmadan kaçtı daha bigmom görmemiştir bile :DD. Kaido ya geldi 3 süper sona pert oldu hadi tamam şimdi diyecen luffy de tek yedi luffyy de bigmamdan gaçtııı... :D ( Kid eşittir Balon ) Sebepleri bariz ortada 1000 bölümde adamla ilgili doğru düzgün ne vs gördük ne güç.. Özür dilerek söyleyim Roger and shiki gibi diyorsan bu yazım ona fakat anime icabı diyorsan olabilir çünkü aralarındaki güç roger ve shiki gibi değil luffy bir roger olabilir ama kid shiki bile olamaz Zehahahahahha hahah:hhh::hhh::hhh:
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 27)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık