Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Zirve Sengoku vs. Zirve Silvers Rayleigh

Kim kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    326
Üzgün atma bro, beni de üzüyosun @Cavendish . Hadi açıyım ben denklemi biraz daha.

Rayleigh hakisiyle dövüşüyor. Örnek: Ray vs Kizaru @Sabaody

Sengoku 3 haki türüne de sahip olmasına rağmen Mf'da işler ciddileşince direk meyve açtı. Meyvesini açar açmaz söylediği şey tam olarak şu bak Ace ve Luffy'e burası çok önemli : ikinizi de şimdi burada kendi ellerimle İDAM edicem. Noldu ? Edemedi xd 33 saattir dövüşen/zehirlenen/hırpalanan/ölümden dönen Luffy'nin Fuusen'ine takıldı xd

Savaşın devamında meyveli saldırısıyla Teach'e vurdu, Teach'in Black Hole'una takıldı bu sefer xd Aynı esnada Burgass'ın arkadan saldırı yapacağını ayıkamadı. Garp baba Burgass'ı zımbaladı devamında, ki bakınız döndük gene attığım ilk posta, Haki>Meyve.

Bunların yanı sıra, Sengoku'nun hakisinin ahım şahım olmadığının bir diğer kanıtı daha var. God Valley Incident. Garp dışında Marine'de Xebec ve tayfasının karşısına çıkabilecek adam kalmamış. Bak aşağıdaki karede Sengoku yok:


Şimdi diceksin ki bu karede Sengoku yok evet ama, Rayleigh de yok. İkisi arasındaki fark God Valley Incident'dan anlaşılmaz.
Buradaki ince şu oluyor, bu vakada Roger'ın adı geçmezken Garp kahraman ilan ediliyor. Roger ben kendi başıma yeterim demiş olabilir. Marine'e "korsanlarla işbirliği yaptı" eleştirisi alma riskini düşürmek için Roger'ın tayfası uzak durmuş olabilir vs.vs.vs. Ama Sengoku'nun burada olmamasının tek sebebi: hakisinin ve meyvesinin hiçbir türlü yetmeyeceğidir.

Sonuç olarak şu bariz ki: Mf'da Sengoku yerine Rayleigh olsaydı o kadar rezil olmazdı.

Şu da bariz tabi, alıntıladığın yerde "Sengoku'da haki yoktur" gibisinden bir şey yazmıyor.
Ofansif yaklaşım yapmak için kendini o kadar kasmışsın ki bırak yazmayan şeyler görmeyi, Doc Q'nun eşeğine falan girmişsin yani.. Yakışmıyor yani haberin olsun. Erken yaşlanırsın bak, saçların falan beyazlar. Kasma o kadar.
Ne yapacaktı devlet ''korsan'' rogerı mı övecekti ? Teşekkür plaketi mi verecekti ? Herhalde kendi adamını övecek.''Roger ben kendi başıma yeterim demiş'' de serin hikaye.Oraya mangaka garp'ı çizmese inanırsın valla.Çizilen bile inkar ediliyor sitede vay canısını.Ayrıca sengoku da h.haki hangi sahnede var cidden unuttum bi manga sayfası atarsan seviririm.Troll yorum değil bu hatırlamıyorum.
 
Adı bilinmeyen karakterlerin adını niye söylesin ki Roger? Okuyucu bilmiyor ki diğerleri kimmiş. Onlar biz öğrendikten sonra anlam kazanıyor.

Roger sadece kendisi dövüşmek istiyordu da ilgili kaptanı oynuyordu. Rayleigh diyor zaten Sen sadece dövüşmek istiyorsun diye.

Roger da Luffy gibi. O güçte olan adam küçümser ve ego sahibi olur bu doğal. Oradakilere siz boşsunuz diyip iki tane bilinen karakterin adını veriyor.
Oda bu adama hayvan gibi meyve ve 3 haki vermiş. Hani garp da olup olmadığını açıklamadığı kral hakiyi sengoku da var dedi. Ben hala sıradan bir amiral olduğunu düşünmüyorum ama dediğin gibi kesinlik yok tabi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 40)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık