Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 998 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen bala alerjim var.Mesela zoronun mihawkla karşılaşıp aaaa zoro sen onurlusun ben seni az keseyim ölme beni gel geç demesi bal değil dersin luffy olunca bal dersin.Bak en basitinden anlayacağın dilden konuştum sanada örneğini verdim.Sizin zihniyetinizdeki adamlar nalıncı keseri gibi kendinize herşeyi yontmaya bayılıyorsunuz.Neyse daha fazla uzatmıcam.Sen ve senin zihniyetine iyi forumlar.
Mihawk'a onu söyletiren ya da yaptıran şey ne peki ? Verdiğin örnekten bile bi' cacık olmaz :) Oysaki 2 yıl sonrası hariç Luffy'nin 70 tane balını sayar bunları kavanoza kor satarsın. Önce bi' karşılaştırdığın kararterlere bir bak da ondan sonra yaz bari :/ Sana da iyi forumlar.
 
İki taraf için de argümanları ortaya koyalım:

Luffy:
-Güncel Kaido'dan saldırı aldı. Daha güçlü bir saldırı olması yönünde bir çıkarıma imkan verir. (+1 puan)
-Öldürmek için saldırmamış olması muhtemel. Yendiği kişileri tayfasına katmak istiyor. Bu mangayla sabittir. (-1 puan)
-Saldırıyı aldığında Luffy savunmasız değildi. Her ne kadar defansif bir pozisyonda olmasa da, rakibi gözünün önündeydi. En azından G4'ün sağladığı esnek ama sert bir haldeydi. Buna rağmen tek yedi, bu da saldırının gücüne delalet eder. (+0.5 puan)

Net: +0.5 puan

Oden:
20 yıl önceki Kaido'dan saldırı aldı. Bence güç farkı barizdir. ( -1 puan)
Kaido muhtemelen can havliyle var gücüyle vurmuştur. Birkaç saniye önce Oden, kendisinin işini bitirebilecek bir konumdaydı çünkü. (+1 puan)
Sıfır savunmayla yakalandı. Bu, saldırının etkisini normalde olması gerekenden daha üst seviyeye çeker. Bu yüzden daha düşük seviyeli bir saldırı olma ihtimali artmış olur. (-0.5 puan)

Net: -0.5 puan

Sonuç: Luffy'nin yediği darbenin daha ağır olması muhtemeldir.

@Montana @Alpamis
 
Son düzenleme:
Who'nun zoan cizimi bana baya bi efsane geldi.
Marco Zoro reyizi tasisin Kaido'nun yanina. Luffyde gelmis olur, Zoro ve Luffy tsunamiye birlikte saldiri yaptıklarındaki gibi, birbirleei ile konuşarak g4 icten patlamali hakili makili bir saldiri ve Zorodanda Enma shishi sonson gelsin, Kaido pert, arc bitti. :D Saka bir yana Zoro illaki saldiri yapacak Kaidoya, al kelleyi Zorom, Luffy reyizde boynuzlari kirsin. :a:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık