Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 998 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gözlem hakisinin odaklanmayla alakalı olduğunu biliyoruz. Sanji de kadınlara odaklı olduğu için kimsenin fark edemediklerini fark ediyor. Zoro da içkinin kokusunu almıştı ama onun dışında kimse fark etmemişti. Kulak ve göz k.haki ile ilgiliyse, burun da öyledir mantıken. Yani ilgilendiğin yönde gelişiyor k.hakin. Luffy, geleceği de bu şekilde odaklanarak görmüştü.

Who'nun dönüşümü hoşuma gitti. Zoro'nun konuşmalarını merak ediyorum.
 
Ne güzel döndün öyle.Kadınlara olan ilgisi onun bu hakide Luffy'nin farkedemediği bir şeyi farketmesine engel değil gördüğün gibi.Observation yorumunu da ben yapmadım , Luffy yaptı.Sanji'yi övmüş bulundu yani.
Kaldı ki Katakurinin jelibonunu dodgelamış adamdan bahsediyoruz.Geleceği gören adamın jelibonunu dodgeluyor...
Punk Hazarda kilometrelerce ötede yaralanan Namiyi hissedebiliyor.
Zouda Neko'nun guclu bir aurasi oldugunu soyleyen Luffy'nin yaninda Luffy o adaya gelmeden önce Sanji de "Disarida cok guclu birisi hissediyorum." diyerek tayfasini Nekonun yanina firlatiyor...

Sanjinin gözlem hakisi acisindan guclu oldugu bu kadar bariz olamazdi.Görmek istemeyen göremez zaten o ayrı :D
Sanji'yi övmüş bulunmadı güzel kardeşim. Jinbei bu yüzden gitmiş olabilir diyor o da öyle güçlü biri sezmemiş olduğunu anlatacak şekilde cevap veriyor.

Luffy, BAA'da Çamur adamı sezip, Sanji ve Zoro'ya dediğinde he sen dedin harbiden sezdik diye cevap veriyorlar ondan da bahsedeydin.:D
 

Üye silindi 5781

Birisi ilgili arkadaşa odaklanmadan 3. katta Sanji'nin sesleri duyduğunu , "3. kattaki sesi duydunuz mu? Ne , duymadiniz mi" dedigini soyledikten sonra odaklanip oradaki tum konusmayi duydugunu söyleyebilir mi lütfen.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 81)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık