Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takım olalım dedi ortaklık değil.Ortaklığı bu kapak isteğinde bulunan eleman diyor.
Doflamingo adamın güçlü ve tecrübeli olduğunu biliyor sadece.Smoker mevzusuna gazetede yaptığı yorum ortada inanmamıştı haklı olarak.Lakin Croco da Moria gibi parlak günlerinden sonra düşüşe geçti.İşin orası da var.Moria'ya zayıf çekmişti mesela.

Takım olalım diyince Croco lafı başka tarafından anlayıp adamın mı yapacaksın beni yemezler diyor işte. :D
Sadece Wb karşısında bir başka shichibukai olan Croco ile takım olmayı düşünüyor.Kendisinden daha güçlü görmese bile en kötü ihtimalle yakın seviyelerde gördüğü bariz zaten.Vergo gibi adamlarının üzerinde bir seviyede gördüğü yani.

Croco en güçlü meyvelerden logiayı yemiş.Savaş tecrübesi de fazla.Kuzan'ın onu yendiniz diye teşekkür ettiği birisi.Fiziksel olarak eksik tarafları var ama aslında meyve çok tehlikeli.Tam amiral meyvesi bu meyve.Bakmayın siz yine ana karakterin azizliğine uğradı.Dokunup kurutmanın dondurmadan aşırı bir farkı yok.

Mihawk boşa söylenmedi yani risk almak istemedi logia karşısında.Çünkü savaşta dikkat dağınıklığı çok oluyor Kuzan'ın Jozu darbesi gibi.
Fiziksel olarak zayıf olmadığı Jozu ve Impel Down olaylarında açıklandı bence. Sadece öncesi Alabasta olayı herkesin kafasını karıştırıyor. O da zaten serinin başları sebebiyle öyle bir durum ortaya çıkardı. Dediğim gibi MF ve ID de bu düzeltildi herkes hala Alabasta olayında o yüzden oraları geçtim ben. 2 yıl sonrası tekrar gösterildiği zaman anlaşılacak da bakalım o zaman hala Alabasta diyenler olacak mı? :D

Onun dışında bir şeyleri atlıyorsun.Dof Moria'ya zayıfsın diyorken Croc'a böyle bir teklif yapıyor yani aynı durum değil. Hatta kendi dediğin şeyleri Dof Croc'a takım olalım veya ortak olalım diyor. Benim için aynı şey sonuçta ne olursa bu ikisi karar verecekler her şeye. Çünkü sonuçta Croc'un da bir tayfası olacak Dof'un da demek istediğimi anlamışsındır. O yüzden Croc'u fiziksel olarak zayıf görmek aldanmak olur daha sonra ki gördüğümüz haliyle.
 
Manga bazlı tartışamadığın için bu konuda sana mangadan gitmiyorum.Maksat şartlar dengelensin.
Manga bazlı olmadığına nasıl karar verdin attığın sayfaya verdiğim cevapta aynen şu var.

Kata, yerdeki rakibini bitirmek yerine nutuk çekiyor ve sayfada olan şey de o. Bu eksidir bir dövüşte yoksa değil mi ? Ama verecek cevabın yok bunun yerine gereksiz yerlere çekiyorsun konuyu. Ben tartışmalarımda mangadan ayrılmam :gamyon:
 
Ace romanı Oda onaylı mı şimdi?
Çakmak gazı olayı onaylıdır diğerleri olmasa bile xd.

Manga bazlı olmadığına nasıl karar verdin attığın sayfaya verdiğim cevapta aynen şu var.

Kata, yerdeki rakibini bitirmek yerine nutuk çekiyor ve sayfada olan şey de o. Bu bir eksidir bir dövüşte yoksa değil mi ? Ama verecek cevabın yok bunun yerine gereksiz yerlere çekiyorsun konuyu. Ben tartışmalarımda mangadan ayrılmam :gamyon:
Sana daha önce de yazmıştım.Bana nasıl gelirsen öyle karşılığını alacaksın diye.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık