Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 998 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baya ezmiyormuşsun ya. Kata amiral etsin ya da etmesin serideki ana karakterin abisi olan adamın potansiyelliyle yan karakterin zaten aynı olmaz.Luffy kk olduğunda da çok büyük ihtimalle bu yaşta olacak zaten.19 yaşındaki adam Ace'in hayatında yapamadığı şeyleri de yaptı bu arada haberin olsun.
Luffy yapar, Luffy de bir pastaneci değil ki. Konuyla alakasız. Katakuri o yaşına rağmen amiral etmeyen bir adam işte o yönden gömülür, niye gömmeyim. Sanki diyorum King ezer, Marco ezer vs. Yani Ace ile Luffy ile potansiyeli kıyas dahi edilemez.
 
Bakın şimdi sevgili arkadaşlar... burada benim gördüğüm kadarıyla kimse Apoo yerden kalkamayacak işi tamamen bitti demedi. Zoro zaten yine tek attı, işini gördü ve üstün olduğunu gördük. Ne yapması lazım ben anlamadım? Vurup sonra başında bekleyip kalkınca bir daha mı vuracak? Zoro’yu gömmek için hiçbir sebep yok ortada yav. Hayır Holdem çöpü bile geri döndü... O zaman biz de Luffy daha Holdemi saf dışı bırakamıyor mu diyelim? Ya da Suitli Sanji, P1’ı saf dışı bırakamamıştı... o zaman bir şey demiyordunuz ama?
kaksksks
Ya olm adam için geçen haftalarda methiyeler düzdüler skdhfsdhfjh olmadı yani nabalım ters köşe olduk de dfbuhyhdf
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 38)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık