Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

En İyi Şonen Seri

En İyi Shonen Serisi (One Piece Hariç)..?


  • Kullanılan toplam oy
    265
İşte OP'un dövüşleri pek çekmiyor beni en azından öncelikli değil. Beni bağlayan draması hikayesi. Hikayei yönü ağır bastığından ilk izlediğimde hikaye merakıyla dövüşleri atlayarak izledim. Güncele geldikten sonra acele ettiğime pişman olup tekrar izledim. Ama HxH öyle değil dövüşleri de önemli bir tutuyor tabi onunda dramı ve hikayesi daha alt seviyede bence.



İzlememekle iyi yapmışım o zaman. : ))
Ben de aynı şekilde. One Piecede dovusleri hızlı geçerim genelde güncel olana kadar. Hiç dikkatimi cekmezdi, evet evet deyip sayfa degistirirdim. Hikayesi daha hoş geliyordu insana. Flashbackler, dramlar, heyecanlar, aksiyonlar.
 
Naruto serisi diyorum. Anime tarihindeki bütün animelerin soundtrackini bir kefeye koy diğer kefeye de Naruto ve Naruto Shippuden'i koy Naruto ağır basar. Dövüş sekansları olarak da en iyisidir açık ara. Filler bölümleri izlemeden ana bölümleri izleyince gayet hızlı akıyor. Naruto dışında Hunter X Hunter, Fullmetal Alchemist ve Gintama diyorum. Sonrada Dragon Ball, Bleach gelir.
 
karınca arckı olmasa açık ara hunter hunter derdim.Ama karınca arkında hikaye öyle yavaslıyor ki bitsin bu iskence dedirtebiliyor.One piece den sonra toriko derdim ama sadece manga olarak bakarsak.Zaman atlaması sonrası toriko çok sağlam.One piece in bazı arcları haric yeni bölümleri bu kadar buyuk hevesle bekledigim baska seri yok
 
Kitap değil bunlar dostum insanların haftalık ya da aylık okumak istedikleri eserler. Ne sebeple olursa olsun bu şekilde nadiren bölüm çıkartan ve yavaş ilerleyen seriler okuyucuyu soğutur. Yukarıda da yazdığım gibi benim gözümde HxH OP'u geçemez ama düzenli bir şekilde çıkıyor olsaydı daha iyi olduğunu düşünen insanlar olurdu. Çünkü o potansiyel var bu seride. Bana göre OP'un en büyük rakibi olma potansiyeline sahip kendine özgü on numara bir atmosferi olan bir seri HxH. Toriko sadece aksiyon pornosuyken bu seviyeye çıkamaz bana göre.
Toriko mükemmel ötesi bir aksiyon serisidir ama sadece aksiyondan ibaret değildir. Sadece aksiyon dediğin Dragon Balldur. DB ile Torikoyu yan yana koy bakayım aynı mı :)

Diğer yandan HxH ve OP salt hikaye serisi olup Toriko gibi aksiyon ağırlıklı bir seriyle karşılaştırılmasinı doğru bulmuyorum. Türleri farklı cünkü gerek yok. Birinde olan diğerinde yok, kalkip birini eleştirirken diğerini yüceltmeye gerek yok. :)
 
Ben de aynı şekilde. One Piecede dovusleri hızlı geçerim genelde güncel olana kadar. Hiç dikkatimi cekmezdi, evet evet deyip sayfa degistirirdim. Hikayesi daha hoş geliyordu insana. Flashbackler, dramlar, heyecanlar, aksiyonlar.
Ben sadece Luffy nın odulunun arttıgını gormek ıcın ızledım ılk 150 bolumu sonra baktım sarmıs bırakamadım ama Luccı den sonra dovusler benımde ılgımı cekemedı Luccı de bozmaya basladı bana gore.
 
Beyler kesınlıkle DB. Ne beynınızı zorluyorsunuz ne bos muahbbet ızlıyorsunuz. Adamlar 3 bolum antreman ızletıp 20 bolum dovus ızletıyolar mıs. Ustelık tum karakterlerde dovusuyor ıstısnasız. Ne oyle yok bole mı kazanacak olemı kazanacak. Bak Gokuya 2 tane aslan gıbı evladı var kendı boyunda. Bıde Luffy e bak hala 15 yasında velede benzıyo. asdasdsadqasdsa
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık