Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Mihawk'ın Ödülü (Tahmin)

Mihawk'ın ödülü sizce hangi değerde olur ?


  • Kullanılan toplam oy
    90
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2-2.5 arası verilir. Böyle dememin tek sebebi de teach. Teachin ödülü daha yüksek olsaydı 3.5e kadar yolu vardı. Ama mihawk tayfasız ve yıllardır pasif bir karakter. Teach o kadar olay içinde bulunup 2.2 alıyo. Mihawka da sadece lakaptan ödül verecekleri için 2 küsür ideal.
Bu seri sonu Zoro'nun alacağı ödüldür yalnız Mihawk oraları göremez.
 
Mihawk BB'den güçlü olmaz ödülü de BB'den fazla olmaz çünkü BB'nin ödülünü de güncelleyeceklerdir seride böyle bir çakışma göreceğimizi sanmıyorum. Wg Mihawk'ın gücünü biliyorsa o gücün doğrultusunda bir ödül vermeleri mantıklıdır karakterlerin gücü oluşturabilecekleri maksimum tehdit seviyesini belirleyen unsurlardan biri sonuçta. Bu saatten sonra Mihawk gibi bir karakterlere 2m'den aşağısı komik kaçacaktır zaten
WG muhtemelen Mihawk'ın gücünü biliyor ancak motivasyonu hakkında bilgisi de varsa ne olacak? Motivasyonunu da bildikleri için bir tehdit olarak görmezlerse neden sadece gücüne göre ödül versinler? Oluşturabilecekleri maksimum tehdite göre ödül alan başka birini bilmiyorum ben.

BB'nin ödülü 3-4 milyar arasında olacak şekilde güncellenirse sorun yok. Mihawk da 2.5-3 arası çıkabilir. Kesinlikle en düşük ödüllü yonkoudan daha düşük olacaktır. Yonkou gücünde olsa bile böyle bu.
 
Dof'un ödülü 340'dı.Gücüne bakarsak ödülünün 3 katı falan olmalıydı.

Mihawk'ın da belki böyle saçma bir rakam çıkabilir.
 
Son düzenleme:
Arc sonu ödüllerine göre Mihawk'a da bir ayarlama çekecektir. Arc sonu Luffy'nin 2.5m, Zoro'nun 1.3m gibi rakamları göreceği düşünülürse Mihawk'ın en az 2.5m görmesi lazım.
 
Arc sonu ödüllerine göre Mihawk'a da bir ayarlama çekecektir. Arc sonu Luffy'nin 2.5m, Zoro'nun 1.3m gibi rakamları göreceği düşünülürse Mihawk'ın en az 2.5m görmesi lazım.
Oda için 2 yıllık bir yonkou olan BB'nin 2.2'lik ödülü yeterliyse, o zaman Luffy'nin nüfuzu düşünüldüğünde ödülünün 1.5 olması mantıklı. Morgans'ın haber yaptığı icraatlere bir bak. Luffy o yüzden aldı 1.5 Milyarı.
Dediğin gibi bir ayar çekerse tamam, haklısın. Ancak ayar çekmezse, Yonkou ödülünün tabanı 2.2 falandır. Haliyle Mihawk'ın da bu ödülü geçmemesi gerekir.
 
1.8-2.2 arası bekliyorum. Hee Shanks'a katılır o zaman ödülü 2.5 civarı olur. Yoksa tehdit olarak ne tesiri var? Sadece güç kaynaklı ödül verilmiyor hükümete ve masum insanlara yaptıkları oluşturduğu tehdit gibi etkenler ön planda.
 
Hükümete tehdit olmayan,tayfası olmayan birisi Mihawk normal.2milyardan aşağı çıkarsa da beklendik bir şey olur.
Belki Mihawk hükumet için büyük tehdit, nereden bilebiliriz ? Belki adam gidecek Id'den Doflamingo'yu kaçıracak ? Yapar mı yapar. Onu geçtim hükumet en güçlü shicinin Mihawk olduğunu biliyor. İmparator seviyesindeki bir adamı tayfası yok diye 1.8m ödülde bırakmazlar. Arc sonu Zoro 1.5'a yakın ödül alacak zaten.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık