Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013. Bölüm Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rakip gördü işte ondan bahsediyorum.Kral hakiyle tayfa bayılınca aman tayfamı harcıyorlar diye celallenmedi jinbei karşısında.İrade öyle durumlarda etkisini gösteriyor kanında var zaten.Jinbei diğerlerini sallamamış hedef alsa bence yenilirdi kaç gün sürerse sürsün.
Tamam yener Emre buna ben de katılırım ama denk bir savaş olduğu ve en fazla burun farkı ile önde olduğu ortada.
 
Amiraller Garp'ın yapabildiğini yapamıyor işte.Garp dediğin adam iyileşme falan dinlemeden vurdu soluğu yerde aldı Marco.Amiraller net üstün çizilse Garp karşısındaki durumu yaşardı Marco.Garp niye koramirale ihtiyaç duymuyor bunu düşünmek lazım bence.Bu arada Marco indi diye Teach yonko oldu diye bir şey yok.Teach Marco ve geriye kalan wb tayfasını yendiği ve alanlarına sahip olduğu için yonko olarak adlandırılıyor ki Luffy de imparator olarak adlandırılıyor.Marco'ya pay çıkarmaya gerek yok bu konuda.Mariejoisteki olayın ne olup olmaması değil sonucu gösterilmiş.Saka ve Kuzan olsa orda 2 li olarak mumyalı bir halde duracağını cidden düşünüyor musun sen ?
Garp seride "zirve" dediğimiz 3 adamdan biri. Ama o bile Marcoyu tamamen savaş dışı bırakamıyor. Marco yine kalkıyor. Darbeden sonra da savaşa devam ediyor. İmparator muhabbetini pas geçiyorum o zaman. Sonuçta luffy de wciyi yıkmıştı ve dünyaya sanki ordaki herkesin kaptanıymış gibi yansımıştı.
Mumyalı dediğin tek kafa bandı ya :( ve GBnin durumu bile gösterilmedi. Ha Saka ve Kuzanda o da olmazdı kabul ama anlatma şeklin sanki Fuji kaybetmiş gibi. Olay sonrası ağlayanlar devrimci tayfa. Seride millet oturduğu yerde bandajlanıyor. Sanki bilmiyormuş gibi konuşuyorsun :(
 
@Solid Snake Sen ne dersin hocam? Sence yanlış mı yorumluyorum?
Üstat bence doğru okumuşsun ama ben o noktada tek yiyip yememesinin Ace'in gücüyle ilgili çok fazla şey anlamadığını düşünüyorum. Daha ziyade karakterin iradesini gösterme amaçlı bir sahne olduğunu düşünüyorum. Orada belli ki Jinbe'den birazcık üstünde bir Ace var ama zaman içinde daha da güçlendiği belli. Hem Dünya'daki namı hem de tayfa içindeki güveni giderek artıyor. Teach kadar güçlü birine alternatif olup ona kaptanlık yapabilecek kadar güven sağlıyor. Bana kalırsa Ace ile meyve yemeden önceki Teach aşağı yukarı denktir ve bu da sağ kola yakın bir seviyedir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 25)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık