Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 997: Alevler

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    287
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji Maria'ya bağırıyor, bildiğimiz gibi Sanji iki yüzlü bir Berkecan olduğu için sadece çirkin ve yaşlı kadınlara bağırıyor ya da vuruyor. Daha önce bir üye Maria'nın Japon mitolojisinde geçen genç kadınların kılığına giren yaşlı bir cadı olabileceğini söylemişti, muhtemelen Sanji simp hisleriyle bunun farkına vardı ya da Puding'ten sonra bir şeyler değişti belki de. Bana bu teoriyi destekleyen bir şey gibi geldi.

Sanji'nin Maria'ya karşı çok zorlanacağını düşünmüyorum, bir kere çaksa tekmeyi yamultur zaten.

Zoro yine ikonik bir sahneyle karşımızda, yine de o kadar gifter kesip Apoo'nun arkasından koşturmasından sonra tak diye işi bitirebilecek olması yine Oda'nın uzatmaları işte dedirtti. :/
Queen tam bir şaklaban hiçbir ağırlığı bir duruşu yok. Oda akıl vermiş ama tüm karizmayı alıp King'e vermiş. King de boş boş duruyor, resmen Marco gelse de bir tane çaksam diye bekliyor.

Luffy hala neden meyvesiyle tavanı delip sıçramıyor, anlamıyorum.

Zoro evet çok iyiydi ama Kaido da sonunda işte bir Yonkou'nun gücü bu, dedirten bir sahne koydu ortaya uzun zaman sonra.

Bu bölümden sonra Yamato ejder çıkarsa Momoyu neden uçarak kaçırmadı bu diye söylenirim Oda'ya.

Dopdolu bir bölümdü, güzeldi.

Son olarak yahuşuklu bir deluganlu :utan:;
 
Cracker'le öyle dalga geçemezdi bilemiyorum. Jozu'yu kötü ele almış da olabilir Oda. Gerçi Marco hariç komple çöp bence WB'ler ya neyse.
Adamın olayı bu karşısındaki adam kendinden güçlü olsa da meyvesi bunu ona sağlıyor.Dof zayıf adam değil burda şakasını yapıyorum da yc1 seviyesi bir adam da değil.Mangaka çizgiyi çekti o konuda.WB tayfası en güçlü yonko tayfası bence net şekilde.Kaido'nun komutanları bile düşük versiyon WB tayfası.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık