Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 997: Alevler

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    287
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne o? İmpel Down'da ölümsüzlüğün sırrı mı bulunmuş? :artiz:
Bölümde beğendiğim pek şey yoktu nabiyim.
Kiku'nun kolu ve o dev hanımapla (neydi adı?) işte o kadar. Geri kalanlar saçma geldi. Hele de Apoonun şak diye bertraf edilişi. Aynı anda 4 novayı önüne katıp kovalamış adam bu adam. Hayırdır?
Ada uçurma şeysi de hoşuma gitmedi. Şovun kime Kaido?
Takılıyoruz yav. Neden bu kadar ciddiye aldın?
 
Kaido'nun veteranları diğerleri de Linlin'in veteranları aga.Ben adamları kıyaslamadım bile sen girdin şu an.Farklı düşünmemizdeki en büyük etken yorum farklılığı.Sen Ulti'yi yenmek için g4 açacağını düşünüyorsun ben ise durumdan kurtulmak için.Küçük kardeşine g3 fazlasıyla yetiyor antik zoan meyveli adam çenem gidiciydi diyor Ace tabiriyle,ablası base Luffy'ye tepki veremiyor.Luffy'nin şunları yenmek için g4e ihtiyacı yok.Ayno Apoo Punk Gibson yiyip dövüşmeye devam ediyor.Bu bölüme kadar 2v1 atıyordu bizimkilerle.Page One dediğin adam ise Usopp peşinde.
Tamam işte Durumdan kurtulmak için de olsa ihtiyaç duyuyor işte yoksa ben de biliyorum Luffy'nin 1v1 de onlara g4 açmayacağını.. yav konuşturma beni işte Luffy meyvesiz Zoro'yu keser diyen adamım ben :D Apoo'nun meyvw iptali aşırı kolay yoksa Saldırıcı gücü kurtarırdı Fiziksel zayıflığını.. Hawkinste Law'a Low diff yiyor.. Ben Novaları çok önemli karakterler olarak görüyorum. ama hepsi değil özellikle İmparator paspasçısı olan çöpler bu misyon ve vizyonla... seride pek ilerleyemez yoksa Drake, Urouge,Zoro, Law, Kid, Bonney gibi karakterler hem önemli hem de elit komutan gücünde veya yakın karakterler (Bonney hariç) onunda güç yönüyle ön plana çıkmasada önemli bir çar olduğu belli
 
Eee o zaman onlar niye uçan altılı olamamış :Ddd Drake'in Hükümet torpili mi var fıjdjdkd :)))

G3'den değil Savaştaki en güçlü düşmanlarından


Bu işin düşün yüksek ödülle alakası yok. Novaları hiç bir zaman küçük görmedim. Hawkins, Law, Kid, Luffy ve Drake 200 üzeri ödülde olduğu için daha önemli tutuldu ama hepsi aynı ilerlemeyi sağlıyamamış bu çok net belli oluyor. Bonney'nin misyonu çok sağlam çıkacak muhtemelen güç bakımından şok üst düzey çıkmasına gerek yok. Bege saldırı gücü düşük olsada inanılmaz savunma gücüne sahip tam bir tank karakter kaçlarca İmparator yumruğu tanklıyor. O kadar yumruğu tanklayacak kaç komutan var bilemiyorum. Apoo'da Glassconan bir karakter fiziksel anlamda çok yetersiz olsa da Saldırı gücü inanılmaz saçma yüksek. Katakuri gibi bir sağ kolun kaçlarca saldırısını yemiş Luffy dayanıklılık konusunda üst düzeyken Apoo'nun saldırı gücü onu bir süreliğine bilincini kapatıcak zararı verdi. Ama Meyve iptalinin çok kolay olması ek olarak az önce dediğim gibi fiziksek dayanıklılığının çok yetersiz oluşu onu yetersiz bir karakter yapıyor. Bir de elinizde Hawkins var Law'dan yüksek ödüllüydü Saboadyde ama Law low diff ile paketliyor kendisini keza Zoro'da yendi. Tabi Hawkinsin meyve 1'e 1 dövüş değil de toplu dövüş için çok yararlı meyve tam bir Support karakter herhangi bir tayfada sırıtmadan iş yapar o yetenekle meyvesi güzel... işlevli. ama karakterin 2 yıllık gelişimi yetersiz. Geldik şimdi benim favori adamlarıma... gelişimleri yeni dünyada ciddiye alınacak seviyeye ulaşmış. Lawdan başlayalım. Kendisi Doflamingo karşısında köprüdeki savaşta çok varlık gösteremese de her türlü komutana ciddi zarar verebilecek terslikte bir eleman. Köprüdeki savaş öncesinde Amiral Fuji ve Doftan kaçarken çok enerji harcadığını da unutmamak gerek (Dofta meyve uyandırmamıştı biliyorum) Dof gibi aşırı çevik olmayan karakterlerin başına çok kötü bela olabilir Queen ve Jack gibi. Gamma Knife saldırısı ile kötürüm bırakmayacağı komutan yok. Urouge reiste 4/5 komutan indirmiş güzel bie feat 108 belly ile giriş yaptığı için fazla ciddiye alınmamıştı. Snack karşısındaki galibiyetiyle 600 belly üzerine çıktı :) Bir imparator tayfasına girse komutan oluyor oruç reiss. X Drake Uçan Altılıdan olmuş ve onların tanıtıldığı sahneyi yanlış anlamadıysam Komutan eksilse yerin kim geçerdi diye soruyor sen olurdun değil mi diye ekliyor ve Drake ilgilenmiyorum diye çıkışıyor. Yanı diğer uçan altılırın gözünde en kuvvetli komutan adayı kendisi. Denizcilerin novası olarak çok güçlü olduğuna şüphe yok. Amiral olma misyonu olan birisinin kaptanı şuan.. Zoro'ya gelecek olursak... Siz zaten biliyorsunuz. Komutan ayarı olduğundan şüphem yok Wano sonu bilemem ama şuan sağ kol seviyesi olmadığına %100 eminim. Apoo yüzünden fazla uçmayalım. Eustass Kid bu saydığım elemanların hepsinin önündedir benim gözümde seri sonu imparator gücünde ;)
Tamam da neye dayanarak uçan altılının hepsi apoclyu halleder diyorsun .Benim de supernvoa güc sıram Luffy,Kid,Zoro,Law
Konuyu saptırmışsın, ben demişdim ki xdrake apoyu alır diğer 5 i bilemeyiz sende x drake en güçlüleri demişsin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 48)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık