Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 997 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kinemon’un gözlerinin pörtlediği golemi üçe bölüp araya asıl bedeni sıkıştırmak için kendini kasması gayet doğal.Boşuna saldırı gücü yk3 civarı demiyoruz goleme.Arada bir yerde de söyleniyordu Zoro bu adamı nasıl bulup da yeneceğim diye pica için.En sonunda kaya parçasını havada asılı bırakacak şekilde kesti de öyle yenebildi.Kolay değil yani çöp deniyor ama.
Komutanlar ile kıyaslandığında çöp çünkü.
 
Komutanlar ile kıyaslandığında çöp çünkü.
Yahu o çok saçma bir mantık.O zaman 100 sayı sonra tayfanın seviyeleri uçunca Sanji bile sağ kol edince herkese çöp diyelim.İmparatorlarda 3 komutan özel tabii amiraller gibi herkesin ismi öyle anılmıyor.Ama diğerleri de güçlü şimdi.Zaten seride 500 milyon ödülü geçenlere bile efsanevi korsan gözüyle bakılabiliyor evrende.Chinjao’dan biliyoruz bunu.
 
Kolayca yenme gibi bir durum yok. Ortada 2 vs 1 var ve daha bir önceki bölüm apoo'nun demir zımbırtısıyla bir eliyle drake bir eliyle zoro tuttuğu gerçeği de var.
Biz ne kadar sövsek de oda novalara önem veriyor.
Manga sayfasının gelmesi lazım. Apoo kaçarak sadece saldırıları engelliyor yani bir karşılık veremiyor.
Misal Drake oyalarken Zoro kesip yeniyorsa dediğin gibi bir hükmü yok ama Drake müdahil değilken sinirlenip kesiyorsa belli bir fikir verir.
 
oda kulak tıkama olayını çıkardığında apooyu bitirdi. çok iyi potansiyel vardı çarda kulak tıkama saçmalığı çıkmadan önce.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık