Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 997 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji Kalifa'ya da yenilmişti ama ondan güçlü olduğunu göstermişti. Hızıyla şaşırtıyordu Kalifa'yı.

Burada da öyle bir şey olsa iyi olur. Olmazsa da mangakanın Sanji'ye bakışının 2 yıl sonrası değişimine net bir örnek olur.
 
Valla sende bence biraz anlamaya çalış . Sana bilimsel olarakta açıkladım durumu. Örnek vererek açıklamaya çalışıyoruz. İlla konuyu birbirine bağlamaya çalışmana gerek yok.
Karşındaki adamın anlamasını istiyorsan saldırgan tavırla yazmazsın öncelikle.Örnek vermek için bağlayan sensin bu arada.Bu seri ile gerçek hayattaki fizik ve bir ton şey farklı.Milyon voltların yenilip hayatta kalındığı seride bir kişiden yediğin saldırının seviyesi,adamın seviyesi bunlar etkili şeyler.Killer gibi Kata'ya kıyasla zayıf bir adamın atağının diğerinin üst seviye ataklarından birinden daha tehlikeli ve güçlü olması çok zor.

Marco bu adamdan gömlek gömlek üstün?

Katakuri'nin bir gömleğine 5 Marco sığmaz yahu.
Bırak yav.King de gömlek gömlek üstüydü ona sorsan.Dof'u sağ kol lvl yapmak için yapıyor şunu.
 
Kaido ada taşıyor millet Zoroda kalmış zaten sonuçta vs atacaklardı Kaido'nun yonkou kumandanları ile bloklamış işte adamı fazla abarttınız gibi geldi bana
 
Seriyi gözüyle okumayanlar zoroya pinekliyor çayda çıra oynuyor falan diyordu ☺. Bende tam tersi zoronun bu tayfada her an ve her yerde en çok icraat yapan adamı olduğunu savunuyordum. Son bölümün spoilerına tekrar bakarlarsa artık bunu anlayacaklarını düşünüyorum. Biz bu seriyi internetten değil star tv de türkçe dublaj yayınlandığından beri okuyoruz ?. Luffy de merdiven çıksın hala. Usop ve nami de tek yesin ondan bundan. Chooper ilaca dokunmasada olur onu da zoro yapar ?.
Paşam tartışmak istiyorsan alıntılayacaksın. İstemiyorsan sessizce laf sokmaya çalışmayacaksın.

Bakalım senin de okuyup alıntıladığın mesajlarda Apoo veya başkasının karşısında Zoro'nun gücüne mi laf etmişim yoksa kesemeyeceği hiçbir şey olmadığı düşünülen Zoro'yu ciddi dövüştürmeyip iki demir çubukla karşılıklı kaşık oynatan Oda'ya mı? :

"Oda'dan bekleneceği için bir ihtimal olarak dursun dedim (( : Öyle bir senaryoda Drake ve Kid'den dolayı ittifaka katılmasa da düşmanlıktan çekilebilir. Sadece Queen'e dayılansa doğal ittifak olmuş olur. Oda da Queen'in gücünü yiyeceği dayak öncesinde Apoo üzerinden gösterir. (( :
Normalde olması gereken böyle acil bir durumda Zoro'nun bir çözüm bulup ilacı alması. Ama tayfa üyeleri ölümün soğuk yüzüyle uğraşırken Zorogil çayda çıra oynuyor (( : "


Tamda bu bölümde Oda durumun aciliyetini Zoro'ya Kiku'nun kesik kolu ile hatırlatıyor (halbuki gerek yok gözleri, önünde olanlardan kısa süre içerisinde tayfa üyeleri dahil çoğunun öleceği ortada) ve kendisinden beklediğimi yapıyor. Daha doğrusu nihayet Oda olayların gelişmeye başladığına karar verip Zoro'yu aksiyona dahil ediyor.

Oda'nın "olaylar gelişene kadar" Zoro'yu oyalayış biçimini (ki sadece Zoro için yapmıyor bunu) tiye almamı anlamayıp anlamsız triplere girmiş ve konuyu TB arcına falan getirmişsin. Buna yaparken de aynı yerdeki Sanji'nin durumunu falan yok saymışsın. Senin yorumundur beni ilgilendirmez. Ama sen TV'de dublaj okuyor internetten manga seyrediyorsun diye herkes senin gibi olmak zorunda değil. Saygı duymak ya da efendice tartışmak istemiyorsan satır arasında laf vurmaya çalışma. Selametle.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık