Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Sakazuki, İmparator Yenebilir mi?

İndirebilir mi ?


  • Kullanılan toplam oy
    415
Kaido karşısında şartlar eşitse yenemez. Beyazsakal öldü en güçlü Kaido oldu ünvan net. Big Momda gördüğümüz gibi Kaido'ya baya yakın. İndirirse tam pişmemiş Teachi keser bana kalırsa. Çünkü imparatora en yakın amiral sakazuki.
 
Denizciler ve lordlar=4 yonko tayfası etdiyini söylüyor mangaka ve hiç bir amiral yonkoyla beraber güçte değilse koramiraller mi tutacak yonkoları ?
Bak ben eşleşmeyi yapayım.

Sengoku = Newgate
Garp = Roger
Kong = Shiki... (?) gibi bir eşleşme varken.

Yeni nesilde

Sengoku = Linlin
Garp = Kaido olur.

Teach ve Sakazuki gibi adamlarda yükselmede olan yeni yetmeler. Yani potansiyel Yonkolar ama bana göre değiller. Mihawk balon değilse hükümet zaten direkt Mihawkla Şenksi eşlemiş oluyor.

7 Lord 12 Elit komutanı mı tutacak sen de ona cevap verirsen sevinirim.
 
Charlotte Katakuri, Marco, Benn Beckman, Shiryu/Shiliew, King, Charlotte Cracker, Queen, Luky Roux, Jozu, (Karasakalın 2. Adamı ?), Jack, Yasopp, Vista, Charlotte Smoothie, (Karasakalın 3. Adamı) gibi sağlam adamları. Sadece 7 isim mi karşılayacak bunların Koramirallerden çok üstün olduğunu belirtmeme gerek yok heralde bir de üzerine Ace, Perospero, Uçan Altılı gibi yine Koramiral üstü adamlar bulunuyorken denklemi sadece 1 Filo Amirali ve 3 Amiral üzerinden kurgulamak doğru değil. 7 Lord Komutan ayarı kişiler olsada 12 Komutan + Bazı Elit komutana yakın Komutanları tutma şansları yok.
 
wb hasta haliyle, o kadar hasarlı haliyle gelip bunu yerden yere vurdu deliklerin içine bıraktı. Wb de biraz adam olsaydı oradan canlı çıkartmazdı akainuyu. Sonrasında teach geliyor bir de üstüne onu dövüyor neredeyse.

Oda sağolsun yonkolar beklediğimiz gibi çıkmadı falan ama akainunun alacağı en fazla bi kol bi bacak olur. hatta ve hatta Teach bile alamaz.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık