Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 996: En Güçlünün Adası

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    194
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Potansiyeli fazla. Dayanıklılığı falan da baya yüksek. Kız bombalara kafa atıyor yav. Dediğim gibi wano sonu netleşir her şey. O zaman görüşürüz. :mincika:
Karşılaştırdığın karakterlerden birisi yonko çocuğuysa diğeri de yonko çocuğu yalnız :D Potansiyel meselesine çok girmeyelim şimdi.
 
Katakuri yaştan kaybediyor. Yamato gencecik kız. ;)
55 yaşındaki Saka'nın geliştiği yerde Kata'nın yerinde saydığını düşünmek büyük hata.2 yıl sonraki en büyük dövüşün wano öncesi bu adamla olduğunu unutmayalım istersen :D Perospero'nun sözleri bildiğin daha önce 2 tayfanın da dövüştüğünü doğruluyor.Kata o yenilmezlik ünvanını Oven gibileriyle dövüşerek almamış resmi olarak onu da söyliyeyim.Yamato ağır tecrübeden kaybeder bu muhabbetlere girersek.Geçmişte çok daha farklı durumlar dediğinin savaş olmama ihtimali yoktur yani.

 
55 yaşındaki Saka'nın geliştiği yerde Kata'nın yerinde saydığını düşünmek büyük hata.2 yıl sonraki en büyük dövüşün wano öncesi bu adamla olduğunu unutmayalım istersen :D Perospero'nun sözleri bildiğin daha önce 2 tayfanın da dövüştüğünü doğruluyor.Kata o yenilmezlik ünvanını Oven gibileriyle dövüşerek almamış resmi olarak onu da söyliyeyim.
Peros tek başına da karşılaşmış olabilir marcoyla. Pedro fb sinde gördük. Tek başına da geziyor. Ama dediğin gibi Marco vs kata olduysa bile kata ezilmemiştir zaten. Adam o hakiyle amiral e bile kolay kolay kaybetmez.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık