Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Güçlü İmparator

En Güçlü Yonkou Kim?


  • Kullanılan toplam oy
    615
Şu ana kadar gördüğümüz featlar bakımından Kaido. Shanks diyenleri anlamiyorum adamın savaştığını bire görmedik neredeyse zamanı gelsin bir savaşsın da görelim ne yapabilir
 
Hâlâ ödüllerin güç belirtmediğini açıklamamıza ihtiyaç duyanlar mı var? Jack = katakuri falan da mı diyorsunuz siz? Garipsiniz
Hayır ama Kendi içinde sıralarsan ödülleri gayet Ödül = Güç oluyor. Tabiki başka tayfalar, Duran savaş lordu ödülleri ve farklı ünvanlar arasında tutarsılıklar doğuyor. Pekoms ve Tamago'nun ödülleri neden iyi Bm tayfasında Tüm Keke demir atmamış iki üye onlarda o yüzden. Kaido tayfası Bm tayfasından daha aktif olduğu için daha düşük gibi yorumlamalarla onlarda çözülüyor. Ama Ödül hiçbir şey ifade etmiyormuş tarzında yorumları doğru bulmuyorum. Kaido > Linlin > Shanks > Teach sıralamadı Oda'nın kendi kafasında oluşturduğu sırlamanın yansıması. Shanks ve Teach diğerlerine göre daha genç olduğu Teach ve Shanksın onları geçeceğini biliyoruz ama yorumlar şuanı kapsıyor. Aynı zamanda Katakuri > Smoothie > Cracker'ın zırhı > Perospero > Snack... diye gidiyor. Bunlar mangakanın sırlamaları. Tabiki Ödül = Güç değil ama önemli bir etken. Rogerda Wb'de 5 milyarlık adamdı. Wb kral olmakla ilgilenmedi 5te kaldı. Roger kral oldu 5.5 oldu. :) bak buradaki olayda güçten kaynaklı değil.
 
Ama şeyi de bir tık düşündüm. Queen ve Jack çok tank karakterler gibi duruyor. Özellikle Jack. Katanın görüş hakisi zayıflayana kadar saldırılarını tanklama şansları var mı sence.
Kata'nın 12 saat süren savaşın sonunda zayıflayan k.hakisi geleceği görebilen Snakeman formundaki Luffy'nin ataklarını dodgelayabilecek seviyedeydi.Bu adamın k.hakisi zayıflıyorda orta seviyeye düşmüyor.Düşen seviyesi bile diğer sağ kollarda yok mangada görünen itibariyle.O iş yaş yani.Ki Kata'nın Jack ve Queen'i inletecek saldırıları var.Uyanış açtımı zaten hem hareket imkanları kısıtlanacak hem de her yerden Boundman'ı folloş eden ataklar yiyecekler.
 
Shanksın oyu Big Mom'da Big Mom'ın oyu Shanksta olsa sonuçlar daha adil dağıtılmış olurdu (bana göre) Shanksı en güçlü olduğunu gösteren bir feat yok. Ama Kaido'nun En güçlü yaratık ünvanı var. Linlin'de kimsenin kan alamadığı bir çar Mangaka rezil etsede kimse kayda değer zarar verebilmiş değil.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık