Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 995 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Usopp gene biraz daha bu işlerin adamı parça pinçik olmaya doyamadı alışkın, dayanır ama Nami'nin halini aklımdan silemiyorum. Öyle içerledim ki sürekli Luffy'nin Nami'nin halini görüp Ulti'nin kafatasını parçaladığı sahneyi hayal ediyorum. Arada bir daha yakında diye Zoro'nun gelip ortadan ikiye böldüğünü de hayal etmeye çalışıyorum ama Allah'ın belası şarapçı her defasında araya giriyor şagaron şagaron wana cigivan diye. Sevimli bir şey diye biraz sempati beslemiştim bayram mendili suratlıya ama bu yaptığını affedemem bunları hardcore dövecek birileri gitmeli oraya.
 
Usopp ve Nami bu arc CoA uyandirmak zorunda bence. Yoksa sadece zeka ne yazik ki Ulti ve Page One’i almaya yetmez. Belki Nami Zeus’u tekrar ele gecirirse fark yaratabilir ama bu noktada Zeus olmadan kurtaramazlar...
 
Zoro 2 vs 1 atıyor diyenler adamın zekasını es geçiyor.Zoro uğraştırma beni diyor işte.Tüm gücüyle dalsa panzehir şişesi de kırılıp çaba boşa gidebilir.O ikisi illa ki bunu düşünüyordur zaten Drake kafası baya çalışan bir adam.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 107)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık