Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 995 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E.Oda her bölüm şaşırtmaya devam ediyor :D Gözü önünde en büyük çocuğunun ağzına veriyorlar kadın marcoyu da oradaki minkleri de bırakıp gidiyor :D gerçek mi bu olan olaylar ? Bunu başkası yapsa korktu gitti, gücü ondan düşük ki böyle yaptı filan deriz ama bunu bir yonkou yapıyor... Marco var karşısında ve luffye yardım edeceğini biliyor büyük ihtimal ve ona rağmen marcoyu bırakıp gidiyor. Toplasan kaç tane adam var marcodan daha büyük tehdit oluşturabilecek ? Luffy ve bir kaç kişi daha vardır belki. Lan yorum yapamıyorum artık. E.Oda one pieceyi nasıl bitirecek diye merak ediyordum da artık merak bile etmiyorum seri gittikçe ciddiyetini kaybediyor. Kurgular inanılmaz saçma gelmeye başladı. Bu wanoda zirve yaptı. Onu da anlıyorum o kadar sene yormuş adamı belli ki ve uğraşmak istemiyor gibi hemen olsun bitsin derdinde gibi. Tabi one piece ile şuana kadar zenginlik, şan ve şöhrete sahip oldu. Hikayenin sonu kötü bitmiş iyi bitmiş umrunda değil bence artık. Kafasına göre çiziyor gibi geldi bana.
 
En nihayet kapak hikayesi bitti çok şükür...

Bm'ın Marcoya dalmasını beklerken siha Marco dalışa geçmiş. Anka alevleri Pro'nun alevlerine baskın gelmiş. Burdan Kinge bir msj var mıdır?
Anka Kuşu'nun alevleri vs King'in alevleri efsane dövüş olur.
Bm her zamanki gibi Marcoyu sıkıp suyunu turşu yapacağına Peros'a hedef gösteriyor. Senin sorunun ne be kadın gömeceksin yumruğu işte, ben mi söyleyicim ne yapcağını.

Sulong Carot ve Wanda kesme şeker dilimlemiş. Bm'ye salak kadın böyle vuracaksın msj verilmiş oldu.

Sersem şabalak Koca Ana sanki dişine göre biri varmış gibi Marco'yu adamdan saymayıp atına atlayarak kaleye dehlemiş. Sanki oraya varınca bir işi bitirecek. Ne yapsanda Boşşun Mamaaaa...

Marco reizin planı yokmuş iki plansız(bm vs Marco) mel mel dolanıyor resmen. Kimlik bunalımı yaşıyorlar galiba. Sanki zorla savaşmaya gelmişler.

Queen Altarın oğlu Tarkan demek ha! repliğini hatırlatır Sanjiye yeşil ışık yakar.

Apo bebelerle don oyunu oynar. Bu oyuna Zoro ve Drake'te dahil olmuş. Bu kovalamacadan bi cacık çıkmaz ben size diyiverem. Vakit kaybı... Queen'nin oltasına geldiler.

Usopp elinden gelini yapsada arada kocaman bir fark var.
Ulti meşhur kafayı gömmüş yine. Namiyi ağlatmış. Bu vs'ler burda bitmez devamı gelir. Destek olmadan bizimkilerin işi zor dayak yiye yiye dayak atacaklar bu işler böyle rakip dişli olsada kaçak yerleri yok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 105)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık