Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Meyvesiz Luffy vs Roronoa Zoro

Dövüşün galibi kim olur ?


  • Kullanılan toplam oy
    263
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mangada olanı yazıyorum. Ne mantıklı dedim ne de başka bir şey. Orada yazdığım üyelerin duruşuna bir eleştiriydi. :/ Meyvesiz Luffy sırf gelişmiş hakisi var diye; komutanları bile tekliyordu. Ama manga'da haki seviyesi bile baya yakın gösterilen iki karaktere geldi mi; meyvesi olan karakteri değil, hala Roger'ı üstün görüyorlar. Vurgu buna yapılıyor ama sen bunu anlamaya çalışmak yerine sığ bir şekilde ad hominem yapıyorsun ''kılıç sevdası'' diyerek. :/ Aynen Zoro sevince otomatik olarak her yorumun değersizleşiyor.
Olayı Roger ve Whitebeard örneğini vererek tamamen farklı yere çekmeye çalıştığın için kılıç sevdası dedim. Luffy ve Zoro hiçbir zaman eşit olmadı ki bu örnek üzerinden tartışalım. Luffy 2 yıl aradan sonra adam kaç tane savaşa girdi, power up aldı. Kaido savaşında aradaki seviye farkı çok daha net belli olacak. Bir de en önemli unsur Zoro'nun savaşa girmemiş olması. Bu arc ölümüne savaşsın da seviyesini görelim bakalım.
 
Evet öyle bir cümle kuruyor ama akabinde Luffy mekana damlıyor zaten.Mangaka aptal değil.Dof Law’u ezecek güçteyken ikisine yem eder mi etmez.Dofun o lafı etmesinin sebebi adama klasman farkı koyması.Bu fark varken birde aynı anda Trebol ile mi uğraşacaksın diyor kısaca.Dof yardıma ihtiyaç duymaz saddce işini kolaylaştırır.Malum Law çok kolay kaçabilen birisi.Adam amiralden bile kolaylıkla kaçıyor amiral ağzı açık izliyor.

Hay ağzına sağlık.:respect:
Yani yardım etmiş demek ki hatta çok büyük yardımı da dokunmuş olabilir o yüzden geçiniz efendim Law ile dövüştü felan.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 41)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık