Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 994: Benim Diğer Adım Yamato

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    228
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yamato gereği olmayan ancak çok da absürt olmayan, iyi düşünülmüş, güzel bir karakter. Tayfaya gelmesini isterim. Wano'yu temsilen biri gelecektir zaten.

Oden'in ölümüne şahit olması değil Yamato'yu etkileyen. İradesi, amacına olan düşkünlüğü, fedakarlığı vs. Yaşı da çok küçük olduğu için Oden'in kınlarına verdiği görevi kendi üzerine almış. Ve kendini bir nevi Oden'in görevini tamamlamak için gönderilmiş biri olarak görüyor. Travma yaşamış ama bu düşüncelerinde böyle yansımış. Hem komik hem de ilgi çekici olmuş bence. Keşke abuk subuk ucubelere ayıracağı sayfayı daha etkileyici bir flashback için kullansaydı. O zaman Yamato'nun psikolojisi okuyucuya daha iyi geçerdi diye düşünüyorum. Yamato veya Carrot tayfaya gelirse tayfadaki en çok sevdiğim kadın karakter olacak.
 

Silinmiş Üye

Kinemon tayfaya gelemeyeceği için Yamato yaratıldı sanırım ?
 
yamato linlinin kayıp kızıymış aslında, puddingten önceki hafıza meyv. kullanıcısı kurozumi imiş, kaidou linlinin kızını çalmış ve kendi çocuğu gibi yetiştirmiş. yamato aslında tam bi canavar fakat kaidou dört element ile gücünü mühürlemiş meersem.

bu arada brook vs apoo hala beklemede
Kaido'nun çocuğu olmuyordur. Linlinden güçlü bir erkek evlat istemiştir. BM güçsüz olacağını düşündüğü bir kız çocuğu büyük iyilik diye kakalamıştır. Ama Yamato aslında BM'nin doğuştan gelen özelliklerini alan tek çocuğudur : ))
 
Sanji "Neden kara bacak da demiyorlar?" diyor?

Arcın sonunda bu Sanji'nin soba mask ya da germa's stealth black olarak ünlenmesiyle büyük bir trolleme olarak dönebilir. :(
Bir yerlere yazdıydım arc sonu Sanji'nin birinciden bağımsız bir aranma posteri olacak ve Zoro'nun gerisinde olacak. Sanji'de hay sobanıza diyecek : ))
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık