Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Shimotsuki Ryuma vs. Monkey D. Garp

Bu savaşı kim kazanır?

  • Ryuma, onun köyünden değilmişçesine böler.

    Kullanılan: 120 39.1%
  • Garp, Chinjao'ya yaptığı gibi kötürüm de bırakmaz, kelle paça yapar.

    Kullanılan: 137 44.6%
  • Berabere kalınır, ardından ek sıkışılır.

    Kullanılan: 50 16.3%

  • Kullanılan toplam oy
    307
Hangisi önce darbeyi indirirse,Garp sıyrılırıp kafasına vurursa kazanır ,ryuma sıyrılıp uzuv alırsa yada ölümcül darbe vurursa ryuma kazanır.Öyle sert bir derisi yok garpın.
 
savaş bitip, gaap kendine gelince olay yeri soruşturma gelip ne oldu burada der.
gaap: ruyuma diye bi adam vardı zavadanak geçti, devletin memuruna da bu yapılır mı tamam ben hatalıyım da bu kadarı da yapılır mı yav.
 
Shanks garpı bayıltırsa hiç de şaşırmam :D
Roger insan sarrafı mı? Hani o havayı nereden aldın da kaynak olarak gösteriyorsun dattebayocum, adam yanlış analiz yapmış, Ace'in idamındaki hal ve tavırları da bunun kanıtıdır. Roger'dan Allah gibi bahsetmek de ilginç yani, her kanısı doğrudur evet.
Olum kendini niye gazlıyorsun kimsenin Roger'a Allah muamelesi yaptığı yok. Arkadaş Roger'ın Garp'a oğlunu emanet etmesini Garp'ın iradesizliğine yeterli kararlılığa sahip olmamasına falan bağlıyor ben de Roger'ın hangi motivasyonla bu icraatı yaptığını anlatıyorum işte. Ayrıca Roger'a sadece bu olay yüzünden dahi hem insan sarrafı hem de zeki bir adam deriz. Hem çocuğunun başına gelecekleri, Wg'nin yapacağı kahpeliği öngörüyor hem de Garp'ın masum bir bebeye zarar vermeyecek onu denizcilere yem etmeyecek kadar iyi ve adaletli bir insan olduğunu algılıyor. Sonuç itibarıyla adam haklı çıkıyor. Kelebek kadar ömrü olacak olan Ace 20 yaşında tamamen kendi mallığı yüzünden hakkın rahmetine kavuşuyor.
 
Ryuma Oden kadar güçlü mü onu bilmek lazım aslında.
Daha güçlü. Oden kılıcını karartacak yüksek haki gücüne ulaşamadan öldü. Ryuma ise ulaştı. Adamlar ryumanın kılıcını ulusal hazine saymışlar odenin değil. Wanoda kararmış başka kılıç da görmedik. Belki de bunu başarabildiği için kılıç tanrısı ünvanı var.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık