Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Shimotsuki Ryuma vs. Monkey D. Garp

Bu savaşı kim kazanır?

  • Ryuma, onun köyünden değilmişçesine böler.

    Kullanılan: 120 39.1%
  • Garp, Chinjao'ya yaptığı gibi kötürüm de bırakmaz, kelle paça yapar.

    Kullanılan: 137 44.6%
  • Berabere kalınır, ardından ek sıkışılır.

    Kullanılan: 50 16.3%

  • Kullanılan toplam oy
    307
Nefret etmekle ne ilgisi var? Hani Ace fanı olsam neyse diyeceğim. :D Birisi sırf tersini düşünüyor diye hater deyip fikri değersizleştirme safsatasını bırakın yaw. :/ Chinjao örneği kılıcı kürdan gibi kırar diyenlere karşı argüman olarak sunulmuştur. Garp'ı değersizleştirmek için değil.
Yok ben, Ace'i de Akainu'yu da Garp'ı da seven birisiyim. Birini seviyoruz diye diğerinden nefret etmemize gerek yok öyle kısıtlamayın kendinizi. Benim denk geldiğim hep böyle, Garp, Ace gibi karakterler ağırlıkla özellikle forumda nefret üzerinden algı yapılıyor bu adamların değeri azaltılmaya çalışıyor bir şekilde.
 
Arkadaşlar Garp'ı sevmeyebilirsiniz, ama bu adam bulunduğu evrende istisnai biridir. Serinin zirve karakterleri bile adamın adını duyunca destur çekiyor. Kınlar ile savaşan Kaido'ya birisi "Garp karaya çıktı" deseler, Kaido mevcut dövüşü bırakıp Garp'a giderdi. Çünkü 40 yıl önce Garp'ın, kendi eski kaptanı Xebec'e ne yaptığına bizzat şahit olmuş.

Karakterine istediğinizi diyebilirsiniz, ama gücüne laf edemezsiniz.
İnsanlar inandığı şeyi yazsa sıkıntı olmayacak hiç. Millet birbirini fişfiklemek için kolpa muhabbetler yapıyor sonra başlıyor sidik yarışı.
 
ejderha yazmıştım bir yönetici düzeltmiş ve ejderha yazamıyorum hdldjdlsns @Smoker senin işin mi :D

hala yazamıyorum y Li olacak.
E j d e r y a
 
Oda, Oden'i bile nerelere koydu... Şimdi tüm Kılıççıların Tanrısı Ryuma'yı nereye koyar düşünün... Tamam Garp da serinin zirvelerinden ama bence Ryuma başka bir olay...
 
ryuma, gaap gibi nicelerini gömmüştür vano topraklarına, roksları dağıtmış falan deniyor, sanki tek başına xebeci, wb yi, momu, şikiyi üst üste koymuş, patlamasına az kaldı, gerçi mf ve sabondi olaylarında patladı ama bir de bu olaydan patlasın da tam olsun. pıraym haliyle gelse vanoya, şu eziklenen kaydoyu yenemez.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık