Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Kozuki Oden ve Kaido Arasındaki Güç Dengesi

Sizce hangisi?


  • Kullanılan toplam oy
    210
Akainu>Kizaru>Ryokugyu>Fujitora böyledir Amiraller arasındaki seviye biraz daha açacak olursak
Akainu 9.0
Kizaru 8.9
Ryokugyu 8.8
Fujitora 8.7
Fark var ama yok gibi Amiraller arasında.Tabii benim düşüncem böyle
 
Kaido şu anda güçlendim falan demiyor ki.Herifin ağzından Oden beni o zaman kesmişti ama artık daha da güçlendim Oden bile şu an öldüremez beni gibi cümleler kurmadı.O bile öldüremez siz kim oluyorsunuz falan demedi yani.Adam hala diyor ki bir Oden değilsiniz o yüzden öldüremezsiniz.Öldürebilecek olsaydınız sorun etmezdim.Benim bundan daha ne anlamam gerekiyor ? Adam açıkça bir imparatoru mağlup edecek güçte işte.En azından wanoyu koruması gerektiğinde.

Gitmiş bizim üçlü gibi Roger,Wb,Oden sahnesi çizmiş.Siz değil miydiniz Sabo'yu Ace ile eşit gören.Niye Wb ile bu adamın zirvesi aynı dolaylarda olmasın.Gayet olabilir.Feat saçmalığından sıyrılın.Ki feat tapıcılarına göre bile Kaido'yu tek hamlede ağır yaralamış bir Oden var.Dövüşe müdahale olduğu için orada Kaido kaybetti.Tıpkı Katakuri dövüşü gibi.Kata kendine boşa mı handikap verdi öyle kazanmasını bilmiyor muydu ? Kaido bunu yapmadı işte o yüzden kazanmış bile sayılmaz.
 
Oden: Benim sınırım buraya kadar, ben durduramazsam kimse durduramaz falan filan. Sonuç: Oden > Kaido.

Oden: Güçlen Kaido. Güçlen ki düşüşün daha büyük olsun falan filan. Sonuç: 20 yıl önceki Kaido ile bu dönemdeki Kaido aynı/benzer seviyedeler.

:D
 
En az'ı silerek katılırım eyvallah. Gaban ve Ray'i geri çekerek kendisi öne çıkmasına okey diyebilirim ama kendisi de ölçmek istemiş olabilir. Ama katılıyorum sana Gaban seviyesi nedir bilmiyorum onun üstüdür ama Sağ kol seviyesi olması kuvvetli ihtimal
Adam WB'nin sağ koluydu zaten. Geri dönmek üzere Roger'a katıldı ama geri dönme şansı kaido yüzünden olamadı. Wanoda her şey yolunda gitse geri dönerdi WB'nin yanına.
 
Ben çncelikle şunu belirteyim işte Oden güçlü mü güçlü tabiki. Ama adamı net yonko gücünde görmek sence ne kadar mantıklı? Bak yaşasaydı filan demiyorum 20 yıl önce Oden hangi seviyedeydi?
Bu Kaido'nun yaşına bağlı biraz. Kaido'nun yaşı belli olunca taşlar yerine biraz daha oturur ama şu kesin ki Oden öyle sağ kol seviyesi bir adam falan değildi. Bu her yerden her şekilde belli. Kın'lardan tut Oden'in bıraktığı intiba, serideki yeri ve önemine kadar. Adam tırnağından saçına kadar ben amiral üstü bir güce sahibim diyor. Ayrıntılara girersek bu net bir şekilde ortaya çıkıyor zaten.
 
Oden birebir de adil bir şekilde Kaido'ya yenilseydi.

Kaido>Oden diyecekti herkes.



Oden'nin Kaido'yu ne hale soktuğu belli,Kaido'nun nasıl yardıma muhtaç kaldığını da gördük.Hala bir insan neden 20 yıl önce de Kaido daha güçlüydü diyebilir ki.
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık