Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sakazuki vs. Kozuki Oden

Kim kazanır?

  • Akainu

    Kullanılan: 236 64.0%
  • Oden

    Kullanılan: 121 32.8%
  • Berabere

    Kullanılan: 12 3.3%

  • Kullanılan toplam oy
    369
Wb tüm denizcilere meydan okudu, teach geldi konuştu, wb’yle dövüştü, adamı mermi yağmuruna tuttular, wb one piece konuşması yaptı, teach meyveyi çaldı, güçlerini gösterdi. Tüm bunlardan sonra akainu çıktı ortaya.
Adamı 2 saldırıda indiren kişi de yaşlı ve yarı ölü whitebeard. Öfkeli saldırı dediğiniz de animenin abartısı. Gösterdiği en sağlam vuruştu ama animedeki gibi güç toplayarak ve flashbacklerle vurmadı. Baya hızlı vurdu.

Shanks ve teach bu neslin yonkou’su ise akainu bu neslin filo Amiralidir. Gayet güçlü adam ve bu yonkoulara bi tehdittir. Ama sağ kol ve sol kolları çocuk gibi dövecek seviye göstermedi.
kaido balyozu geçirdi direk. Hem speedblitz attı hem tekledi boundman’ı.
Big mom queen’i hem armament basmadan hem meyve kullanmadan 2 hamlede indirdi.

amiraller tüm güçleriyle bile bi açık bulunca aldılar komutanları. Akainu’nun ace’i indirmesi bile hem meyve üstünlüğü sayesindeydi hem de luffy’i kullanması sayesindeydi. Yoksa uğraştıracaktı belli. Akainu dengi aokijiyle gördük ace’i.

Marco’ya baksak akainu’nun magma yumruğuna kafa attı. Kaido’nun balyozunu öyle durdurabileceğini hayal edebilen var mı?

hadi komutanları geçelim. Reyleigh yaşlı+emekli haliyle kizaru tutuyor. Konuşmasına bakarsak gençliği akainu ligidir. Oden’in reyleigh’den üst konumda olduğu gayet netti bence.
2 amiral arasında fark varsa da çok absürt olmaz. Kizaru yaşlı reyleigh gücüyse akainu genç reyleigh’dir en fazla.
 
Marco’ya baksak akainu’nun magma yumruğuna kafa attı. Kaido’nun balyozunu öyle durdurabileceğini hayal edebilen var mı?
Gayet güzel yazmışsın eline sağlık lakin şu kısımla ilgili bir yorum yapmak istiyorum; Marco'nun amiralleri tutabilmesi ama yonkoları tutamayacak olması tamamen meyve avantajıyla alakalı, akainu'nun lavını engelleyebilmesi ancak kaidonun saf gücünü engelleyememesi bize akainunun gücünün kaidodan çok çok aşağıda olduğunu söylemez. Amiraller genelde haki ve meyve ile güçleniyorlar, yonkolar doğuştan hayvani güce sahip overpowered karakterler
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık