Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013. Bölüm Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence kaido bu bölümde kimseyi teklemeyecek. Kaido sırt üstü uzanırken diğerlerinin paneline geçiş yapacak daha sonra kısa bir flashback girecek belki de 2 - 3 bölümlük. Ondan sonra kaido sama şov luffye kadar
 
Kaido öleceğini anlayınca kınlardan kaçıp saklanacak. Sonra derin düşüncelere dalacak..

Araya FB girecek. Kaido, hocası Xebec onu 2 yıl boyunca eğitirken öğrendiklerini hatırlayacak ve tekrar dövüşmeye karar verecek.

Ama hemen gitmeyecek, onlar da dinlensin kınları en güçlü halleriyle yeneceğim diye kendi kendine söz verecek. :hhh:
 
Son düzenleme:
Kaido insan formuna geçer ve artık ciddidir. O sırada sahneye Kanjuro girer ve Kaido'ya saldırmaya çalışır. Devamında ise ''Efendim dediğim adamlar öldü. Onları sen öldürdün. Artık gidecek yerim kalmadı. Kendimle birlikte seni de götüreceğim Kaidooooo!!'' diye bağırır ve çizmiş olduğu resimden canavarları saldırı için kullanır. Ancak, artık ciddileşen Kaido bu saldırıyı hiçbir şey olmamış gibi atlatır ve resimleri dağıttıktan sonra Kanjuro'nun kafaya topuzu indirir.

Kanjuro böylelikle ölmüş olur. Ardından kınlar şoka uğrar ve bundan en çok etkilenen Kiku da gözyaşları içinde Kaido'ya saldırmak gibi bir hatada bulunur. Ancak reis bir topuz darbesiyle onun da amel defterini kapatır. Ardından ise ''Oyun vakti bitti!'' diye bağırır ve sahne değişir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 34)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık