Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Sanji

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 314 84.9%
  • Sevmem

    Kullanılan: 56 15.1%

  • Kullanılan toplam oy
    370
Sanji olsa, vazgeçmeni isterdi. :flaugh:
Sanji kötülemeyeni dövüyolar asıl. Sürü psikolojisi bunlar. Adam bence rolünü gayet de yerine getiriyor, başarısız girişimi yok. Üstüne düşeni yapabiliyor en azından... Doğru düzgün bir fightı olmaması insanları yanıltıyor sadece. :(

Zoro ve Sanji konusu açılınca aklıma hep bu sahne geliyor. İkisini de ayrı severim.
Ve bu forum ısrarla bu iki ADAM GİBİ ADAMI birbirine kırdırmaya çalışıyor. :( İkisini de sevmek gibi bir seçenek varken resmen iki ayrı lobi var. :D
 
2y önce bu adamı gayet de seviyorduk... Kuma olayında da hakkını veririm her zaman... ama Wcı da yaptıkları bana göre doğru değil... yani boşuna yardırmıyoruz herife... ayrıca bizim dediğimiz şeyin aynısını adam manga da kendi söylüyor... :)
 
Hiç işte.Diyorum ya klas ve kalite farkı.
Bunlar hiç olmadığı yerde Sanji'yi gömmeye çalışır , eziklik psikolojisine girer ; Sanji'yi sevmez.
Ben Zoro'yu da severim Sanji'yi de.
Evrende de bu böyledir.Zoro , Sanji için Big Mom meselesinde endişe duyar.
Sanji de aynı şekilde Zoro için ki burada Zoro'yu kurtarmak için canını koyuyor.
Bazı arkadaşlar da hala Sanji'nin ''aptal hayalinden vazgeçmek bu kadar zor olmamalı.'' lafına takılıyor.

Burada Sanji , Zoro için hayalinden vazgeçmişti.

Bunları konuşmazlar mesela.Kaliteli bir Zorocuyla her zaman tartışmaya varım ki Discord'ta olabildiğince konuşuruz tatlı dille.Forumda var birkaç tane dengesiz , onlar Zorocular adına leke sürüyorlar şahsen.
Sen bence üslubuna dikkat etmeye başla artık. Burası o tartıştığın Discord değil. Ses etmiyorum diye iyice üste çıkmaya, abartmaya başladın. 2 gündür sağa sola saldıran sensin, milletin kalitesine laf eden de sensin. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu. Sen kalite belirleyebileceğine nereden karar verdin? Burada eğleniyoruz. Karşılıklı atışıyoruz. Gereksiz yere gerginlik yaratıyorsun. Önce bir aynaya bak. İster Sanji gömerim, ister her hereketini eleştiririm. Seninle aynı düşünmek zorunda mıyım? Bu kadar gerilip duracaksan biraz nefeslen yav. Ara falan ver, ne bileyim.

İşlerine gelmeyince de böyle cevap vermezler.Görmezden gelirler.
Cevap verdim.
 
2y önce bu adamı gayet de seviyorduk... Kuma olayında da hakkını veririm her zaman... ama Wcı da yaptıkları bana göre doğru değil... yani boşuna yardırmıyoruz herife... ayrıca bizim dediğimiz şeyin aynısını adam manga da kendi söylüyor... :)
Aynen öyle. Boşuna yardıyonuz.
Kendisi bu yaptığını savunmuyor zaten. Yaptığı yanlış. Ve bilerek yapıyor. Kaptanı onu terk etsin, ondan vazgeçsin diye. Kendi ailesinin yüzünden tayfası yonkouzede olmasın diye. Buna sallamak boşuna ötesi yardırmaktır.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık