Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 992: Kalıntılar

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    217
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Satışlar kraliçesi BM yine satış yapacak belli. Zaten başından beri tahmin ediyorduk, muhtemelen amacı Wano'daki yazıtı almak.

Arkadaş ben 9 kın çöplemesini anlamıyorum. Adamlar Shogun'un özel ekibi, İnu ve Neko sulong formunda üstelik 20 yılda güçlendik dediler, buna Kawamatsu, Denjiro, Ashura ve İzo'yu da ekleyin. Aralarında en güçsüzler 20 yıl önceki hallerinde olan Kinemon, Kiku ve Raizo. Onların da ciddi iyi işlevleri var, Raizo'nun persomeni iş yapıyor belli.

Ulan Denjiro'yu Kyoshiro olarak bildiğiniz zamanlarda şöyle güçlü böyle iyi diyordunuz da ne oldu da çöplemeye başladınız? Bu adamlar 20 yıl önce Oden ile birlikte Kaido'nun ve Orochi'nin tüm kuvvetlerinin karşısına tek başlarına çıktılar be! 10 kişi tüm kuvvetleri dağıttı, 20 yıl önce Kaido tarafı o kadar güçlü değildi derseniz de 20 yıl sanki diğerlerinin eli armut mu topladı?

Vallahi şu forumda bazılarının kafası nasıl çalışıyor anlamak mümkün değil.

Gayet güzel bölümdü, Oda One Piece evreninin sadece ve sadece Luffy ve faydasından ibaret olmadığını bize gösteriyor çatır çatır. Sezar'ın hakkını da Sezar'a veriyor. Kaido 9'a 1 dövüşüyor şu anda, yine hiç edecek 9 kını ama yorulmuş ve hırpalanmış olacak.

Luffy yenince de "Böyle mi KK olacak tam gücüyle Kaido'yu yenemedi" falan der rahatlarsınız artık
 
Kınların ejder formunda verdikleri hasarlar çok şey ifade etmiyor.Zaten ortada olan bir şey var şuan sadece kınları hypelıyor mangaka bu şov belki bir bölüm daha sürer sonra hybrit forma döner olay o hasarları hibrit formuna vermek ki bu da bence imkansız.Kınlar yeterince hypelandıktan sonra Kaido sıkıldım artık diyip normal haline dönüp eline itemını alınca bu vs büyük ihtimalle 1 panel de bitecek hatta belki vs yi göstermeyecek bile Luffylerin tarafını gösterecek Luffy çatıya ulaştığında kınları poşet halde görecek Kaido'yu da bir köşede içkisini içerken.BM gibi kimseyi sallamayan kendi çocuklarına bile zerre saygı duymayan birisinin Marco'ya karşı duyduğu bariz saygı Marco'nun seviyesi hakkında net bilgi veriyor arcın belirleyicilerinden birisi olacaktır.
 
Son düzenleme:
İyi bölüm; duygusallık var (Oden flashbacki arada çok iyi.), aksiyon var (muhteşem dövüş, 9 vs 1 olması mantıklı kılıyor), merak da ettiriyor (Marco yiğidim senin altından ne çıkacak :( ), hatta animede nasıl uyarlanacağını bile düşündürttü (Maria şarkı söylüyor).

İyi iyi, çok iyi.
 
Kaido’nun Big Mom ile ortak olduğu bölüm dedim ben bu adam kendi sonunu hazırladı diye. Big Mom denen bu iğrenç mahlukat ile hiçbir şey yapılmaz. Umarım Kaido’da aynı şekilde bir ihanet planlıyordur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık