Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 992 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denizcilerin neden wanodan çekindiğini anladınız mı? Tek başına bir yonkou bile giremez buraya. Kaido hala neden kesildiğini sorguluyor. Artık ciddiye almıştır. Gelecek sayı elinde sopa hibrid forma geçer. Bu devasa hali ile saldırılara çok açık. Ejderha formu ile kawaya vurdu. Tek yemediyse Kawa > luffy
 
Wano arc hayal dünyasında yasamayanlar icin güzel gidiyor.

Alismissiniz masallah gelen teklesin giden teklesin sonra luffy kahramanlik yapsin.

Wanonun en guclu savascilari bunlar be.oyle cani sikilan yonkou gelip duman edecekse ,asil o komik olurdu.elbet buyuk bir direnç gosterecekler.Alabasta değil burasi.Wano.yeni dunyanin gobeginde izole kalabilmis,dunya hukumeti dahil çoğu seyi adadan uzak tutabilmisler yillarca.hersey kaptan değil.oyle olmamasi daha gercekci.

Kaido bunlari zaten haslayacak.ama 9 wano savascisi birlesip hasar bile veremeyecekler he.komik vallaha.bir kisi biseyler yazıyor.kalan herkes tribe giriyor ardindan.
9 wano savaşçısı birleşip madem hasar verebilecekti o halde neden odenle birlikte bunu yapmadılar diye de sorarlar adama. Biz burda doğru eleştiri yaptığımızı haklı olduğumuzu düşünüyorum. Madem bu kadar güçlüler o zaman luffy dono luffy dono diye peşinden ne koşuyolar. Maşallah luffyden güçlülermiş luffy bu kadar hasar veremedi. 9 kının haki seviyesi luffy den fazlaymış, gözlem hakisi fazlaymış, silahlanma hakisi fazlaymış şuan bunu görüyoruz bariz saçmalık var ortada. Eğer bu şekilde bozmadan devam ederlerse kaidoyu indirebilirler. luffy ve kid koşmaya devam etsin. Ben 9 kının luffye hiçte ihtiyaçları varmış gibi görmüyorum şuanda. Tezat burda işte anlayana çok bile yazdım. Anlamak istemeyene ne yazsam boş zaten.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık