Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 992 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölümde Kaido değer biseyler yok :oleyo2:
çöpler Japonya'da da çöp Türkiye'de de çöp neden şov yaptırma ihtiyacı hissedersin 10 bölümlük Oden'in 70 bölümlük adamları serinin temel direklerinden birini kırıyor güç dengesinin ağzına ediyor ben kabullenemem bunları Oda out
 
Kaido'nun gözlerinin kayma olayı sanki Zou'da Jack'e de olmuştu. Anlık bir bilinç kaybı gibi ama adam devrilmedi. Benim en çok dikkatimi çeken Asura'nın pasif kalması.
 
Kaido neden zarar gördüğünü bana niye soruyorsun canısı bunun cevabını sen vereceksin bak hepimiz bekliyoruz. Anomali olan zarar görmüyorum diye nam salan biz değiliz olum senin soru sormaya hakkın yok. Kullan kafanı çöz artık mevzuyu sen çözünce belli ki Oda kafasındaki açıklamayı yapacak. Kahrolduk burada yeter. Arkadaş bana haki seviyesi ile gelmeyin bunun seviyeyle alakası yok teknikle alakası yok bu vsdeki olay başka. Oda bana de ki bu adamlar Oden'in ruhunu taşıyorlar o adanmışlıkla Kaido'ya dalıyorlar Oden Kaido'da sadece basit bir yara açmadı lanet gibi bir şey bıraktı kınların bu durumu sadece onlara özel. Kaido'nun ağzından bunu söylet. Sonra Kaido durumu kavrayıp normal haline dönsün hepsinin içinden geçsin. Bunun sonrasında gerçek vurucu tim yukarı çıktığında Kaido gene çok zor zarar görmeye başlasın adamın normal halini net bir şekilde görelim ve bu durumun sadece kınlar özelinde onların seviyesinden bağımsız bir istisna olduğunu anlayalım. Ben okeyim bebeğim. Yap bunu bak bekliyorum hadi. Bunu yaparsan hem maddiyat hem de maneviyattan gol atıp Kaido'ya mevzunun içine sıçmadan handikap vermiş olacaksın. Sendeyiz.
Benim beklentim de bu hatta daha fazlası (biraz da istekle beraber) kaydoya çizik bile atamamaları yönünde . zoro, odenin kılıcına, lufi yeni silahlanma tekniğine sahip olduğu hâlde. Sonrasında lufi gizliden bı ses duyar.
Gizli ses: hey evlat beni tanımadın mı ben senin 800 yıl önce yaşamış olan atanım üzülme sana gücümü vereceğim der ve lufi o noktadan itibaren gerçek anlamda bı imp olur. 1000.bölümde joy boy görülür.
 
Reis normal insan formuna dönüyor sanırım. Kızıl kınlar 1000. bölümde Big Mom aşağıda psikopatça bir şarkı söylerken çatıdan tek tek düşecekler. Luffy'de iman power aççak böylece. En azından Kin'e güle güle diyecez.O panel ve çizimlerin hakkını verecek Kinemon.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık