Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 992 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jack sadece mamut olarak savaşmıştı. Ya Jack salağın teki ya da dönüşümler arasında uçurum kadar fark yok. Olsaydı eğer, hibrit forma girmeyi akıl ederdi sanırım.
Fark var bence yoksa Lucci, luffy g2 ye geçince kendisi de yari zoan yari insan moduna geçmezdi normal devam ederdi. Ayrıca ciddi dövüşlerde tüm zoanlar hep yarı moddaydı.

Bi de Oda formları saklıyor. Yoksa Jack akıl eder ama Oda izin vermiyor.
 
Ya sabaha kadar coşsalar ne olur? Yonkolara bunu yapan mangaka amiralere neler yapar demek bile gelmiyor içimden mesela çünkü bir amirale o kadar handikap vermeye gerek yok. Üç büyükler dururken anadolu takımları ağlarmı herkes bizimle uğraşıyor diye? Onlar için bir uğraşa gerek yok.
Dostum Kaido'ya gelen vurdu giden vurdu. Hala ne handikapı? :)
 
Reis Enmanın yaptığı şey Zoroda olanı Zorodan çıkarmak. İki ıkınma, üç beş meditasyon bir güç artışıyla bu rahatça yapılamaz mıydı? Peki karşılığında ne verdi? Ryuumanın kendi iradesini ilmek ilmek akıttığı serinin en billur sahibi kılıcını verdi adam. Hem Ryuuma hem kara kılıç hem de onu alış şekli düşünülünce çok ucuz ve kötü bir hareket oldu bu. Zoroya illa kılıç kararttıracaksan başından beri elinde olan ile diğerini karartsın yeter. Seride bunu yapan iki kişi biliyoruz zaten. Büyük kazık yedi benim gözümde.
İşte o çok rahat kendi kendine yapabileceği bir yetenek iken mangaka bu yeteneği kılıca ulti olarak vermişse demek ki kılıcın ekstra bir olayı var. Hoşuma gitmedi zaten bu tarz kılıçlar bunu Zoro kendi de yapabilirdi niye seriye böyle soktun vs dedim ama sonuç bu. Hem de daha kararmamış kararınca seviye atlayacak bir kılıç bu. Ulti + kararma sayesinde Zoro'yu bariz bir şekilde güçlendireceği aşikar. Diğeriyle anca nam yapardı onu da kendi adıyla yapsın gerek yok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık