Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 992 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni sağ kol yenmiş Luffy bu adama masaj yapıyor. Yonkou 3. Adamı ve sağ kolunu yamultan saldırıları işlemiyor ve tek yiyor.

Sonra BM hiç hasar almıyor. Yonkou 2. komutanını güle oynaya tokatlıyor. Yonkou 2. Komutanı güçlü saldırı ile hiç hasar veremiyor.

Kınlar geliyor Adamı paramparça ediyor. Şu olaylarda 1 gram mantık yok yav.
 
Kaido'nun psikolojisi şuan gel-gitlerde olduğu için tam güçle savaşamıyor diye dusunmekteyim. Nasıl ki Big Mom geçmişi hatırlayıp,delirip, savunması bozulunca,Kaido'nun da tam güçle vurması engelleniyor bu durumla. Bir nevi Kaido 9 kınlar için güclerini gostermek icin kullandiklari bir oyuncak.(Simdilik)
Ya benlik sorun yok uzattıkça uzatsın her hafta okurum. Ama bunu sürekli ara vererek yapmasa keşke. Heyecanım sönüyor yavaş yavaş
 

Üye silindi 5781

Ben bu mangada böyle bir panel görmüştüm ama
 
Bu Kaido fanlarının her bölüm çileden çıkmasından ben usandım. Adamınızın çapı bu kadar demek ki, ne diye Oda'ya suç atıyorsunuz? Dokuz Çöp dediğiniz adamlar tanrı seviyesi gördüğünüz Kaido'ya ayar üstüne ayar veriyor işte. Çatır çatır öttürüyorlar adamı. Ya kabullenin ya da çekin gidin.
Kim Kaido fanı? Yemişim Kaido'yu seveyim Kaido'yu adamı ipleyen taş çatlasın bir kaç kişidir. Seri elden gidiyor mesele o. 9 ırgat bir olmuş içinden geçiyorlar serinin ne yapalım çok dram var hak ettiler diye duygulanalım mı?
 
Kim Kaido fanı? Yemişim Kaido'yu seveyim Kaido'yu adamı ipleyen taş çatlasın bir kaç kişidir. Seri elden gidiyor mesela o. 9 ırgat bir olmuş içinden geçiyorlar serinin ne yapalım çok dram var hak ettiler diye duygulanalım mı?
Kaido sevmiyorsan, yorum seni ilgilendirmiyor demektir. Ben onu Kaido severler için yazdım.
 
Kaido ejder formunda olunca kolay darbe alıyor, şimdiki darbeleri de ejder formunda iken almış olabilir. Hemen kötülemeye başlamayın bölümü.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık