Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 992 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Kaido fanlarının her bölüm çileden çıkmasından ben usandım. Adamınızın çapı bu kadar demek ki, ne diye Oda'ya suç atıyorsunuz? Dokuz Çöp dediğiniz adamlar tanrı seviyesi gördüğünüz Kaido'ya ayar üstüne ayar veriyor işte. Çatır çatır öttürüyorlar adamı. Ya kabullenin ya da çekin gidin.
 
Adamın olayı o ki Oden'e bile tek attı, kaido'dan vuruş yiyen gidiyor. sorun vuramıyor olması :D
Kaido G4 luffye tek atıyor. G4 luffy hani şu doffy'nin hızına ayak uyduramadığı teknik. Kınlar doffy'nin ayak uyduramadığı tekniğe tek atan adamla nasıl baş ediyorlar bu inanılmaz rahatsız edici bence. Kaido hepsine tek atması lazım ama hala saçma senaryolar dönüyor.
 
Bu arada Eiichiro Oda filler çiziyor bence şu an. Bu iş böyle olacaksa gerçekten saçma, ha böyle olmayıp bir yerden sonra biz ciddi değildik aha şimdi düzgünce dövüşcez edebiyatına girerlerse şu son 5 chapterin çoğu çöp durumuna düşecek. nasıl toparlayacak çok merak ediyorum
Kaido'nun psikolojisi şuan gel-gitlerde olduğu için tam güçle savaşamıyor diye dusunmekteyim. Nasıl ki Big Mom geçmişi hatırlayıp,delirip, savunması bozulunca,Kaido'nun da tam güçle vurması engelleniyor bu durumla. Bir nevi Kaido 9 kınlar için güclerini gostermek icin kullandiklari bir oyuncak.(Simdilik)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık