Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013. Bölüm Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Camur da cok saglam bence. Yanlis hatirlamiyorsam kullanicisina sinirsiz esya depolama alani da sagliyordu. Dusunsene hic beklenmedik anda gelen Haki’li machine gun’lar, bir anda kafasina gemi falan firlatmalar falan... Supriz saldirilar icin ideal bir meyve bence.
Böyle stratejik meyvelerin gücünden çok kullanıcıları önemli oluyor işte...Kullanıcısına göre meyvenin güç çeşitliliğini görme şansımız oluyor
 
Mangakalar haftanın 6 günü, günlük neredeyse 20 saat çalışıyor. Al Kişimoto'nun yıllar önce paylaştığı çalışma programı:

Her ay 1 haftalık arayı da keyfinden vermiyor adam. Bütün gün masa başında bütün ağırlığını koluna yükleyerek geçirmesi gereken bir iş yapıyor, Kubo da Togaşi de zamanında böyle bir ayrıcalıkları olmadığı için şu anda doğru düzgün seri çıkartamıyorlar. "Ya bugün çalışmıyorum" dedi diye ara vermiyor, sağlığı için ara veriyor, bu seneki durumun ise Oda ile uzaktan yakından bağlantısı yok, bu yıl OP'un çıkmadığı haftaların yarısında direkt derginin kendisi çıkmayıp ara verdi.

Allah aşkına adama sallamak için "Böyle böyle işler de var" acıdırmasını yapmayın, bu Oda'nın yaptığı işi daha kolay yapmıyor :d
Eyvallah İş Yükü Ağır Anlıyoruz da, O zaman boş beleş şeylerle seriyi dolduracağına direkt sonuç odaklı olup ilerlese ya.Ozellikle Dressrosa WCI Bölümlerin de O kadar Çok Gereksiz Sahneler Var di ki Bir Çoğumuz Okurken Sıkıldık.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık