Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Chainsaw Man

Dünyanın dengesi karşıtlıklar ilkesine dayalı :d Kötülüğü silsen kötülük yine de çıkar yani :D O yüzden makima hanım kazansa bile hayali gerçekleşmeyecek.

Makima hanım bu durumdan çok karlı çıkacağı kesin gibi. Her 2 türlü de avantajlı olan o. Testere İblisine yenilse de kazansa da yine kazanacak ama bir 3 durum çıkmalı.Burda sorun olan Fujimoto'nun ne yapacağını kestirmenin çok zor olması.

Makima gibi birisine emanet etmek yerine dünyanın Silah İblisi tarafından yok edilmesini yeğlemek daha doğru seçenek. Makima'nın ne yapacağı kestirilemez. Düşmana ve dosta korku saçıyor yahu :D
Fuji ne çizer bilemeyiz elbet ama Chainsaw iblisleri yediği sürece sıkıntı yok. Chainsaw'ın yediği silinmiş olur. Ölüm İblisini yerse insanlar ölümü unatacak ama ölüm yine de olacak. Buradaki ana fikir insanların ölümden korkmadan yaşaması. Makima Hanım bir fikir sunuyor bizlere. Cehalet ile gelen mutluluğu vaat ediyor. Bunu beğenmeyeni anlarım ama dışarıdan bakıp hüküm vermek bence yanlış. Çünkü gerçekleştiği takdirde cehalet nedeniyle insanlar bilmedikleri meseleleri bilmediklerini dahi bilmedikleri için gerçeklik yaşanan olacak.

Bu yol en iyisi diyemem, diyene karşı çıkamam ama en azından düzeni değiştirecek bir öneri var elimizde, bu mangada bunun denenmesini isterim.
 
Benim mutlu son dediğim Makima Hanım hükümranlığındaki barış dolu bir dünya. Başka türlü her son mutsuz olacak. Ya Dünya olduğu gibi çürümeye devam edecek ya da yok olacak ama mutlu son olmayacak. İnsanın tek kurtuluşu akıl ve kalbini Makima Hanım'a teslim etmek.
siz diyince aklıma geldi bu tam mangakaya göre bir final korku savunma mekanizmasıdır makima herkesten korkuyu yok edicek ve yüksekten insanlar korkmıyacak zehirli örümceklerden karanlıktan ateşten bu ise birer birer ölmelerine neden olucak düşününce bu tam mangakaya göre bir final bide ben şahsen makimanın bunları iyiliğinden yaptığını sanmıyorum o zaman çok daha az şiddetli yollar kullanabilirdi o sadece eylenmek istiyor
 
hangi yazıyı çevirdin onu yazsana bolum
Makima'nın deyişi yahu şu.
Makima: "Resim yapmak gibi hissetmiyorum" diye çevirdi translate ama "... hissettirmiyor" gibi olacaktır tahminice.

Bir de soldaki iç konuşmada "Bunun böyle olacağını biliyorum" diye çevirdi :/
 
Makima'nın deyişi yahu şu.
Makima: "Resim yapmak gibi hissetmiyorum" diye çevirdi translate ama "... hissettirmiyor" gibi olacaktır tahminice.

Bir de soldaki iç konuşmada "Bunun böyle olacağını biliyorum" diye çevirdi :/
勝てる気がしない

bilmediğin kanjiyi google translatedeki giriş aracı kısmından el yazısını seçerek yazabilirsin, stroke orden falan gerek de yok, gerçi o da zor değil ama neyse

yani diyor ki kazanabileceğimizi hissetmiyorum/düşünmüyorum :S
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık