Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013. Bölüm Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çocukları hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum diyor ama gel gör ki Toei hep bizi hayalmkırıklığına uğrattı, madem çocukları çok düşünüyodu bari düzgün bi animasyon sütüdyosuna verseydi mangasını. :bilmem:
İlk zamanlarda iyiydi. Şimdilerde cozuttular. Hiç olmaz ise enselerine vursun az.
 
3 tane oyununa para verdim bu nereye kadar bok atmamı sağlar.
Yok eleştirmek için adama milyon dolar harcaman gerikiyor burdakilerin mantığına göre. :respect:
Hem bizde kötü bişey demiyoruzki gücü yetmiyorsa yardım alsın diyoruz, sırf ben başladım herşeyini ben yapacam diye kibirlenmek doğru değil.:good:
 
Eski bölümleri de yayımlıyorlar. ;)

Gerçi tüm ciltlere sahip değilsin eleştiremezsin.

Bu yorumunu doğru bulmuyorum bu resmi siteden şimdi haberim oldu. Cilt ya da öde/oku bir sistem dışında korsan olduğumuzu düşünüyordum. Tüm ciltlere sahip olmadan eleştirebilirsin şimdi. Adamlar ücretsiz site kurmuş. Beni buradan sıkıştırıyorsan üzülürüm
 
Birader para vermiyorsun para.
Mangayı Smoker dan okuyoruz. Biz korsanız Smoker da kaptanımız. O kadar. İçinde bulunduğumuz dönemde para harcamadan tükettiğimiz şeye bir laf söyleme hakkımız yok. Çünkü Çalıyoruz ulan mangayı. Türkiye de manganın yayın haklarına sahip olan şirketle sorunları olanlar var (Bende onlardan biriyim) Ama ingilizce ciltte almıyoruz. İki haftada bir ekmeksiz götürdüğün serinin nesini eleştiriyorsun ? Emeğin parasını verdin mi? 991 sayının tamamının parasını ödedin mi? Raf videonu at sonra istersen Oda nın anasına söv umrumda değil.

Korsanlar emekçilere laf atıyor. Ulan ne ilginç dönemdeyiz.

Çok bedavacı takılmak isteyenler varsa onlarda TKP ye üye olsun. Devrim gelince tüm One Piece ciltleri halkın olacakmış
Aga almaya kalksan bütün ciltleri bu ülkede araba parası eder o, Türk parasının tuvalet kağıdı değerinde olması bizim suçumuzmu? Bide bence dijital daha güzel niye gidip kötü kalite kağıtta okuyayım, satacaklarsa renkli dijitali satsınlar çünki kitablara ancak beyaz türkler erişebilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık