Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 991: Ölmemize İzin Verin

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    215
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana şimdiki verdikleri kılınç daha güçlü geldi. Şöyle rasgele salladı kılıncını, koca adanın burnunu kesti daha ne olsun.
Kılıç Zoronun gücünü emip saldırıyor. Zoro kendisi potansiyeline ulaştığında bu gereksiz bir özellik olacaktır. Üstelik bizzat Ryuumanın karartılmış kılıcı vardı elinde. Saldırı gücü de yüksek bir kılıçtı yine. Maddi manevi değeri daha yüksekti bence. Kaidoyu önüne gelen kestiği için bir anlamı da kalmadı bu enmanın.
 
Kılıç Zoronun gücünü emip saldırıyor. Zoro kendisi potansiyeline ulaştığında bu gereksiz bir özellik olacaktır. Üstelik elinde bizzat Ryuumanın karartılmış kılıcı vardı elinde. Saldırı gücü de yüksek bir kılıçtı yine. Maddi manevi değeri daha yüksekti bence. Kaidoyu önüne gelen kestiği için bir anlamı da kalmadı bu enmanın.
Bu arada o kılıç daha iyiydi hem saldırıları daha geniş alanlı olup daha güçlü oluyordu hemde diğer iki kılıçın saldırılarını içine alıp saldırıyordu buda keskinlik sağlıyordu enma ryuumanın kılıcının yanında eh işte gibi duruyor İnşallah arc sonunda hem enma hemde onu alır 3 21likle takılır reyiz
 
Luffy şimdi istediği gibi G4 açıp kapatabiliyor mu? G3'ü ilk kullandığı zaman küçülüyordu o kalkmıştı şimdi onun gibi oldu sanırım.
 
Aynen katılıyorum hatta kaido'nun gökyüzü adasından aşağıya atlaması ve ilkez görülmesi savaşı başlatacağım diye bağırması bizi gaza getirmişti tüylerimiz dikkat diken olup o sahneyi de 5-10 kere aynı anda izlememize sebep olmuştu :D luffye tek attığı sahne gibi... Şimdi bakıyoruz kaido hala normal linlin gibi dalga duruma düşmedi ama her an her şey olabilir. ( Umarım olmaz ) En azından tüm kin tayfasını öldürecek şekilde dövüp sonra luffy onun karşısına çıkması beni biraz olsun rahatlatır ama hala luffy'nin onu nasıl tek başına yeneceğini düşünüyorum cidden tek başına mı yenecek... Tek yemiş bir luffy kaido dan hiç darbe almadan nasıl ona karşı savaşacak beni çok düşündürüyor hadi saldırı poweri aldı gördük ama savunma ? Bakalım bekleyip göreceğiz :D
aslında üst düzey silahlanma hakisi yeterli olur diye düşünüyorum.kişinin çevresinde bulanan sınırsız hakiyi çekmesi ve kullanması ki luffy için fazladan meyve faktörüde var. herkes g4 ü güç ve hız için düşünsede aslında timeskip sonrası savunma bazında daha önde oldu. Yani timeskip öncesi mevye daha ön plandaydı fakat sonrasında haki ön plana çıktı bu yüzden kaido karşısında g4 bi fark yaratmadı ama şu an luffy silahlanma ve gözlem konusunda bi üst lige çıktı ve ayrıca meyvesininde bana göre en önemli özelligi olan hasar azatma özelliginide g4 sayesinde aktive etti. lastik ve hakiyi harmanlıyarak savunmasında fark yarattı. tabi söz konusu younkolar olun silahlanmayıda üst düzey kullanması lazım ki şu anda onuda ögrenmiş durumda tabi bu kaido karşısında onu öne çıkarmaz sonuçta aralarında deneyim ve yaş farkı var yinede kınlarla olan dövüşünde gördük ki kaido ciddi anlamda ego kasmış dokunulmaz oldugunu düşünüyo bü yüzden de sürekli hasar alıyo. henüz ciddi halini görmedik
 
G4'e hiçmiş gibi tek atınca beklenti yüksek tabi. Bence hala öyle. Oda'nın olayı işleyişi farklı.

Muhtemel kınlar yenilcek ve law, luffy, kid alıcak kaidoyu. Güçler yeterli değil. 1-2 arc daha yonkou gücüne ama bizimkiler güçlendikçe ve işleyiş farklilaştikca ister istemez bence de güçlü değiller geliyor o kadar. Big mom'ın girdiği hale bak. Usop bile belki bu kadar rezil olmamıştı.
konu younkolar olunca g4 ü pek ciddiye almıyorum. yani time skip öncesi meyve ön plandaydı ama şu anda haki ciddi anlamda fark yarattı. silahlanma için konuşursak beyazsakalın meyvesi ortada ama garp meyvesi olmamasına ragmen bu adamla kafa kafaya dövüşmüş hatta rogerı ölümün kıyısına getirmiş. yani bu haki çevredeki sonsuz hakiyi görünmez bi kalkan gibi kullanmana bi üst versyonunda ise her türlü savunmayı kırmana yarıyacak bi teknige kadar çıkıyo. op evreni içinde wano öncesine kadar bu teknigi kullanan younko ve amiraller dışında kimseyi görmedik. O yüzdendir ki şu an luffy bi üst lige çıktı bunuda g4 le degil üst düzey haki tekgini ile yaptı. kaido ve luffynin bi sonraki karşılaşmaları çok farklı olucak. hea şunuda söyliyim kaido tabiki önce olur ama luffy tek yemez artık :D inşallah yani asdasd
 
Luffy şimdi istediği gibi G4 açıp kapatabiliyor mu? G3'ü ilk kullandığı zaman küçülüyordu o kalkmıştı şimdi onun gibi oldu sanırım.
G5 açılacağı için öncelikle g4ü bu seviyede kullanabilmeli. Gear 4 artık istediği zaman girip çıkabileceği bir şey. Eski bosslardan karşısına çıkabilecek olduğunu sanmıyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık