Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dracule Mihawk vs. Issho

Kim Kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    148

Alpamis

Mihawk için Mf'de şöyle oldu diyoruz takmadı deniliyor,böyle oldu diyoruz derdi o değildi deniliyor,şu adam Mihawk'ı engelledi diyoruz bu sefer de o kılıç ustası olmadığı için Mihawk'ın ilgisini çekmedi deniliyor,savaşta belki de en çok başarısız olan adam Mihawk'tı diyoruz bu sefer de Oda'nın hatası veya kurguydu onlar deniliyor.Şaka gibi yani.:ehe:

Gene abartmayalım diye amiral seviyesidir diyoruz ama az geliyor millete.Sanki seride amiral edecek 100-200 tane adam varmış gibi konuşuluyor. Mihawk'ı da zaten en çok Zoro fanları savunuyor.Mihawk'a Yonkou deyip Zoro için de Yonkou'yu aşacak gibisinden yorumlar da gördük bu forumda.

Neyse ya amiral<Mihawk=Yonkou diyelim bari.:)
Harbi Amiral seviyesi nedense düşük görülüyor.Amiral çıkması bile Mihawk'ın epey güçlü olduğunu gösterir.Fakat göremiyorum şu an :D gözlük takıyorum yine göremedim bu adamı Amiral seviyesinde.İnşallah ilerde bizi yanıltır.
 

BeyazDiş

Kusura bakmayın ama bazı yorumları çok anlamsız ve saçma buluyorum

Trollük yapıyorsanız lütfen bırakın :(
 
MF savaşının ardından Croco > = Dof'u savunan bayağı bi insan vardı biz onlara laf anlatamadık sanırım Mihawk konusunda da laf anlatamayacağız ama eskiye oranla çok büyük aşama kaydetmiş korsanfan en azından sabahtan akşama kadar hakisi varmı yokmu diye tartışmıyoruz milletle. Bu arada ne zoro ne de Mihawk fanıyım, Mihawk benim için amiral seviyesinde bi adamdır kalkıp Mihawk'la ilgili genelleme yaparken şaçma sapan şeyler diyen adamları görüyorum yapmayın abi gerek yok Mihawk diyen herkes zoro kami sama diye ağlamıyor evde o kanaldan bi girdikmi çıkması zor olacak çünkü efendi efendi tartışalım
 
Anlamadığım konu, seride en güçlü kılıç ustası Şahingöz deniyor, mantıksız Fıji demeniz :)
 
mihawk ın yonko gücünde olamayacağı zaten kesinleşmiş bir şey olması gerekiyor, sebebine gelirsek kendisi bizzat açıklamıştı. şöyle, ''korsan kral olmak, beni geçmekten bile zor'' demişti buradan yola çıkarsak ;


korsan kral = yonko'yu geçmek > mihawk'ı geçmek


e zaten yonko, korsan kralın bir tık altı olduğuna göre, yani yonko geçerseniz korsan kral olmak için yeterli ancak mihawk'ı geçseniz bile yeterli değil buradan anladığım bu.
 

Monkey :D Luffy

Yav inşallah şu dünyanın en iyi lafı bir gösterilirde Mihawk konusu kapanır bence amiral dengi bir adam Fujiden kol koparır ama meyve üstünlüğü ile yener meyvesiz Fujidense çok daha üstündür ama amiral seviyesi yetmiyor insanlara şu seride Yonkoular ve efsane denilen kahraman olmuş Garp (2 yıl sonrası köyüme gitsem de Dadana sırtımı ezdirsem hali tartışılır) dışında kaç tane amiralden güçlü adam sayılabilir ekstra olarak birde Akaiunu gibi bir adam var yani Mihawk için amiral seviyesi güce taşıyacak bir kılıç ustalığı gücü yeterde artar bence artık hakisi olup olmadığı tartışılmasın zaten bence keşke hakisi olmasa ayrı bir şeyi olsa mesela adam ben kılıç ustasıyım hakim olmadanda ışığı keserim herşey zamanlama ve teknikle alakalı dese elma soyup Peronaya verse çok güzel olur sadece hakiye bağlı kalmasından daha hoş olur:)
 
Zoronun en son ulaşacağı mevkı Şahin göz denıyor dımı yanlıs mıyım? anıme sınde sonrakı hedefı olarak Fuji gösteriliyor en son Şahin göz ise demektir ki Şahin göz her turlu alır.
 
E.Oda'nın tarzı az çok belli, Mihawk konusunda ayrıntılı bilgi verildiği zaman Rayleigh'e yakın bişey olacak muhtemelen,
"Roger-Rayleigh" >= "Shanks-Mihawk" gibi bir ilişki var, öte yandan şuana kadar görünenlerle yorumlayanlarda haklı tabi..
 
Zoronun en son ulaşacağı mevkı Şahin göz denıyor dımı yanlıs mıyım? anıme sınde sonrakı hedefı olarak Fuji gösteriliyor en son Şahin göz ise demektir ki Şahin göz her turlu alır.
Zoro'nun hedefi dolaylı olarak Mihawk. Zoro'nun asıl hedefi en iyi kılıç ustası olmak doğal olarak şu anki en iyi kılıç ustası Mihawk olduğuna göre onu geçmeli. Peki ya bu süreçte Mihawk'tan daha güçlü bir kılıç ustası olduğunu öğrensek (saklanıyormuş mesela çıkmamış ortaya) ne olacak. Zoro onu da geçmek isteyecek asıl hedefine ulaşmak için. Sürekli sana cevap veriyormuş gibi oldum :D kusura bakmıyosun inş.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık