Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dracule Mihawk vs. Issho

Kim Kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    148
Buna katılabiliyorsan diğer kılıç kullanan yani kılıcı amaç için değil araç için örneğin Law Fuji gibi adamlarında ondan daha güçlü olabileceğini kabullenebilmen gerekir.Yani kılıç kullanan herkesin amacı dünyanın en iyi kılıç ustası olup da o halde bile Mihawk elinde bulundursaydı tamam derdim.

Ha yanlış anlama Law Mihawk'tan güçlüdür demiyorum.O gibi kılıcı sadece araç olarak kullananlardan bahsediyorum.
Hocam keşke herkes sizin gibi konuşsa şurada da anlaşsak işte, lakin dediğim gibi bence mihawkla ikisi kapışsa şu anda mihawk alır gibime geliyor :)
 

Alpamis

Hocam keşke herkes sizin gibi konuşsa şurada da anlaşsak işte, lakin dediğim gibi bence mihawkla ikisi kapışsa şu anda mihawk alır gibime geliyor :)
Neyse o da senin düşüncen saygı duyarım.Ama dediğim gibi şu ana kadar Mihawk'ın yaptıklarından dolayı bana o kadar güçlü olduğunun hissiyatını veremedi.İlerde belki sen haklı çıkarsın şaşırmam.Fakat şu an görünenler üzerinden Mihawk yener diyemiyorum.
 
Ama mihawk bi tık önde bana göre.
mihawk amiralden bir tık önde mi ? amiral seviyesi çıkması tamamda bir tık önde nasıl oluyor, amirallerden bir tık önde olabilen adamlar yonkodur, ciddi ciddi mihawk ın yonko kaptanları ile aşık atabileceğini mi düşünüyorsunuz ? ya ben yonko olsam, crocodile'ın bana posta koymasına izin verir miyim ? çekil lan kenara kum torbası diye ağzına vururum atarım kenara :D

[YOUTUBE]UKP3s_KoS0M[/YOUTUBE]
 
Mihawk için Mf'de şöyle oldu diyoruz takmadı deniliyor,böyle oldu diyoruz derdi o değildi deniliyor,şu adam Mihawk'ı engelledi diyoruz bu sefer de o kılıç ustası olmadığı için Mihawk'ın ilgisini çekmedi deniliyor,savaşta belki de en çok başarısız olan adam Mihawk'tı diyoruz bu sefer de Oda'nın hatası veya kurguydu onlar deniliyor.Hele son cümlemdeki olay şaka gibi resmen.:ehe:

Gene abartmayalım diye amiral seviyesidir diyoruz ama az geliyor millete.Sanki seride amiral edecek 100-200 tane adam varmış gibi konuşuluyor. Mihawk'ı da zaten en çok Zoro fanları savunuyor.Mihawk'a Yonkou deyip Zoro için de Yonkou'yu aşacak gibisinden yorumlar da gördük bu forumda.

Neyse ya amiral<Mihawk=Yonkou diyelim bari.:)
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık