Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dracule Mihawk vs. Issho

Kim Kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    148
Mihawk Amiral üstü seviyede ama Vista onu tek başına yara alamadan rahat bir şekilde tutabiliyor.Hatta denk bile dövüşüyor.
Gel gelelim Vista Marco Crocodile ve diğer tümen komutanları Akainu'yu zapt edemiyor.
Tabi bu arada Amiral Aokiji pek zorlanmadan kısa bir sürede Vista'dan daha güçlü olan Jozu'yu yenip bir kolunu alıyor.
işte budur abi konu kilit.
 

Alpamis

Kardeşim tutup da herkes ben dünyanın en iyi kılıç ustası olmak istiyorum mu desin etrafta? o zaman kim ben amiral olmak istiyorum diye geziniyor etrafta ? böyle bişey var mı ya
Sen dediğimi anlamadın herhalde.Bu ünvanın umrunda olduğu kaç kişi var onu soruyorum sana.En iyi kılıç ustası olarak bilinmek isteyen kaç kişi var ?

Shanks kılıç kullanıyor.Sence Mihawk'tan güçsüz mü ? Bunu anlatmaya çalışıyorum.
 
Mihawk saldırıyor jozu durduruyor,Kizaru saldırıyor Marco durduruyor.En güçlü saldırılar en güçlü savunmalara karşı.Mihawk amiraller dışında beyazsakala saldırma cesareti gösteren tek kişi.Ama amiraller gibi illa ki beyazsakalla dövüşmek zorunda değildi.Kuzan denizcileri düşünüp dalıyor mesela,Mihawkın çok mu umrunda Shanks geldi ben gidiyorum diyor.

Amiralin zoroyu övmesinden sonra o en güçlü kesişin değerini anladım.Mihawk o kadar boş adam değil.Marco ve jozu dövüşüyorsa mihawk amirallerle hayli hayli dövüşür.Üstelik zarar verme ihtimali onlara göre daha fazla,sadece savunması onlardan kötü olabilir ama burada da şahin gözler devreye giriyor.Tüm hamleleri görerek yoruyla karşılayabileceğini düşünüyorum.
 
Sen diyorsun ki dünyanın en güçlü kılıç ustası fujitora'dan zayıf. ben de diyorumki o adamda hem haki var hem kılıç var hem de yetenek var ve herif genç. Rayleigh bize boşuna kılıç ustası diye tanıtılmadı bence. yoksa o da mı kılıç ustası değil? Veya shanks?
Bu saydiklarin fujitorada da mevcut. Dehset otesi bir meyvesi de var. Fujitora cok yasli birisi degil. Gordugumuz bir hastaligida yok. O bir etken degil yani. Yani sirf en iyi kilic ustasi olmasi onu amiral seviyesi yapmaz. Shanksi rayleighi en guclu kisilerden yapan en buyuk etkenin kilic degil haki oldugu da ortada. Yeterli oldu mu ?
 
Alpamis
mf arcı çok yanlış olmamış hiç hocam yani ace ve wb yi ortadan kaldırmaya çalışırken bazı yanlışlıklar yapmış oda.(Gördüklerimize göre değerlendirirsek eğer arcı ben herhangi amiral>wb gördüm savaşta.)Bu yüzden mihawk'ın da,tabi karakter olarakta sakazuki gibi olmaması sebebiyle,tam gücünün yansıtıl(ama)dığını düşünüyorum.Ama mihawk'ın gücüyle ilgili tartışmalar wano arcıyla birlikte bir sonuca bağlanır,bence.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık