Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 991: Ölmemize İzin Verin

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    215
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
inu ve neko'nun jack'i fazla uğraşmadan halletmeleri iyi olmuş, sulong formda jack ile ciddi vs yaptıklarını görmek aşırı saçma olurdu zaten.
Jack'i aldılar ama bitmiş tükenmiş Jack'ı aldılar. Hem de birlikte. Adam sulong formundaki mink ordusunu yerle bir etmiş. Kaidou bile düşmesine rağmen takdir etti.
 
Dof'a zayıf diyerek küçük düşüren Kaido kendi adamlarına sen güçsüzsün diyerek motive ediyor. Helal olsun.
 
Bu sayıda Nami ve Usopp'un Page One ve Ulti'yi peşlerine takmaları tayfanın her bir üyesine birer eşleşme görebileceğimize yönelik umutlarımı tekrardan yeşertti, son birkaç sayıdaki kaos sebebiyle acaba tayfa üyelerine eşleşme düşmeyecek mi diye endişeleniyordum. Birkaç ay önceki tahminlerimde şöyle yazmışım:

Franky vs Sasaki
Brook vs Who's Who
Robin vs Black Maria
Usopp vs Ulti

gibi karşılaşmalar güzel olabilir. Elbette bu rakiplere karşı bizim tayfanın çok çok büyük power-up'lara ihtiyacı olacaktır ama dediğim gibi o arc bu arc olabilir zaten.
Usopp ve Nami aralarında nasıl paylaşırlar bilmiyorum ama o tahmin kısmen tuttu gibi, buna paralel olarak diğer Hasır Şapkalar da karşılarına bir tobiroppo alabilirler. Hem Franky de meydandan uzağa doğru yol almaya başladı, orada Sasaki'yle karşılaşabilirler.
 
Kinemon demek geçen bölüm Jackle savaşsa tek başına bile zorluk çıkaracakmış.Kaido'nun deriyi geçen adam o silahlanmayla Jack'e de rahatlıkla hasar verir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık