Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 991: Ölmemize İzin Verin

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    215
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
inu ve neko'nun jack'i fazla uğraşmadan halletmeleri iyi olmuş, sulong formda jack ile ciddi vs yaptıklarını görmek aşırı saçma olurdu zaten.

bu sayıda apoo'nun kulaklarınızı tıkamayı öğrenmişsiniz ama "you wont escape the silent fight" demesi dikkat çekiciydi, galiba bunun için örijinal çeviriyi beklemek gerek. başka teknikleri de vardır umarım, kulağı tıkayınca işinin bitmesine baya üzülmüş ve sinirlenmiştim. apoo biraz daha şov yapsın isterim.

iyi sayıydı ama asıl soru şu: abi nerede bu marco, nerede bu kid, nerede bu law, nerede bu perospero?
 
Luffy gelecek görme işini iyice oturttu. Apoo'nun vızıldayıp rahatsızlık veren sivrisinek muamelesi görüp, şaplağı yemesi komik olmuş. Alabasta da Luffy ve Zoro dalaşırken vızıldayan MR5'a yaptıkları muameleye bir selam çaktık. Queen sanırım kairoseki mermi kullandı. Bege'in zamanında Ceaser'a yemi gerçek olmuş olabilir. Kaido, Jack'e istirahat et anlamında mı yoksa kendini iyileştir anlamında mı konuşuyor o panelde. Jack'te bir Zoan uyanışının anahtarı olarak yorumlanır mı muamma.
Whiskey tepesinde idi Mr.5 ile Miss Valentine.
 
Kinemon Wano'nun gördüğü en sağlam karakterlerden. Alt yapısı, hazırlanışı vs baya iyi karakter. Muhtemelen öldürülecek o kadar zaman tayfayla beraber savaştı. Luffy'i çıldırtıp Kaidou'ya patlama yaptıracak sanırım Kinemon'un ölümü.

Bu Wano'da birisi ölmezse serinin ciddiyeti pek kalmaz. Zaten iyice batırdı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık