Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İmparator & Sağ Kolu vs. İki Amiral

Hangi taraf kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    126
4. Sınıftaydım okul sonrası okulda 6 arkadaş basketbol oynuyoruz. Oynarken A şubesi geldi ve iki pota oynamaya kalktılar. Onlar da 6 kişiydi yanılmıyorsam. Neyse dedik, önce biz geldik iki pota oynayacaksanız öteki sahada oynayın. Bunlar biz burada oynamak istiyoruz abisi deyip güldüler ve oyunumuz bozmaya başladılar. Uzun boylu bir çocuk vardı onlarda Dündar diye, hadi abim gidin falan dedi. Yancısı da bakın gitmezseniz Dündar sizi döver deyip güldü. Bizden bir arkadaş da benim de elim armut toplamaz dedi. Neyse sonuçta öteki potaya geçen biz olduk. Bu anıyı neden yazdığıma gelince amirallerin eli armut toplamaz.
Başkan sen ne anlatıyon ya
 
Denizcilerin neden yükseltildiğini anlıyorum ama younkolarıda ve sağ kollarınıda küçük görmeyin bence ters yetenek karşılarsa korsanlar daha avantajlıdır.Kataküri bile en azından kizaruyu tutabilir yenemese bile Marco zaten ayrı adamı younko kıvamında görüyorlar marifonda tamamıyla ev sahibinin verdiği avantaja göre yorumluyorsunuz.Yani ordaki bütün shicileri korları erleri sayı avantajını düzenli ordu olduklarını saha avantajını tamamıyla yok sayıyorsunuz.
 
Korsanlar kralı koltuğu.
Ayrıca amirallerin filo amirali olmak için çabalamasına gerek yok. Sonuçta aynı amaca hizmet etmeye devam edecekler.
Birisi ulaşılabilecek en üst yer çünkü Op'ta.Öyle Sengoku'nun yerini almaya benzeyecek bir şey değil.

aynı doff fuji için canavar da diyor. üstelik doff resmi olarak schiyken fuji ona düzgün bi şekilde saldıramazdı...
Kaido'nun da iş ortağı ama sonuçta ? Düz g4ün üstün geldiği adam Fuji'ye canavar dese ne demese ne.
 
Korsanlar Kralı seviyesi denen şey Roger'ın kendi dönemindeki herkese nal toplatması ve sahip olduğu gücü anlatmak için kullanılıyor zaten.Dengi de WB başka yok.Hadi Garpı'da ekle.Roger-WB-Garp gerisi kumda oynasın.
 
Akainu 1 senede KK
Shounen ana karakter olduğu ve Doğu mavideki ezik Luffy'nin seviyesinde macerasına başlamadığı düşünüldüğü oldukça makul bir süre.Bu adam senede 2 p.up alıyor zaten nerdeyse.Akainu'nun mevcut halinin üzerine plot+p.up eklendiğini düşün.Aynı Oda sbsde Kaido dünyanın en güçlü yaratığı ama anneler>her şey diyor.Linlin>Kaido>all mu çıkaralım o zaman bundan ?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık