Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İmparator & Sağ Kolu vs. İki Amiral

Hangi taraf kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    126
Şimdi bir arkadaş Rütbe değilde karakter yetenekleri üzerinden gitsek daha güzel olur demiş cidden haklı. Mesela baktığın zaman Kuzan Jozu için ters bir rakip olsada Kizaru Jozu eşleşse Jozu'nun inmesi biraz daha zor bir hal alırdı. Kuzan ne kadar Sakazukiye denkte olsa Kuzan'ın yeteneği Newgate için daha az tehditkar falan gibi.
 
Prme WB 2 Amiral alamaz diyorum ben. Bu adam o haliyle Denizcilerle kavgaya girmek istemeyen birisi. Belli ki WB'ye giden Amiral Sengoku. 1 WB 2 Sengoku alır mı sence?
Alamaz ama amiral deyince forumun çoğunluğunun aklına gelen MF'deki amiral üçlüsü dostum. Amiral seviyesi tartışmalarının tamamı bu adamlar üzerinden yürüyor. Bu adamlardan herhangi iki tanesini prime Wb aynı anda alır ve ölmez diyorum ben.
 
Amiraller dediğimiz adamlar denizcilerin en güçlü adamlarj küçümsemeye gerek yok
Küçümsemiyorum, imparatorlar çok daha güçlü. Amirallerin tamamı sıradışı mevveleriyle ön plana çıkarken dört imparatordan üçü normal insan bile değil. İnsan üstü gücü, dayanıklılığı ve farklı özelliği olan canlılar. Neresinden bakarsan bak Oda'nın imparatorlara daha çok özendiğini anlayabilirsin, bakma sen son bölümlerde Linlin'in üzerine çok gitti. Yoksa amirallerle falan kıyaslanacak seviyenin çok üzerindeler.
 
Gördüğümüz kadarı ile sağ kollar dayanıklı karakterler. Marco meyve ve Kata haki mevzusu ile rahat amiral karşısında durur. Bir tek Shiryuu vasıfsızından emin değilim.
2 yıl ara öncesi olsa idi aynı senin gibi düşünürdüm. Ama şuan ki gelinen noktada BİG MOM rakun tarafından bile dodgelanan bir imparator haline geldi. Buna benzer bir sürü örnek var. Yakın sayılarda bile. O yüzden amirallerin dodge yeteneğinin, 2 karşılaştırmaya bağlı olarak daha ön planda olacağını düşündürtüyor artık. Yoksa dediğin gibi sağ kollar konusunda sana katılıyorum. Gerçekten sağlam adamlar. Hatta bırak sağ kolları 2. ve 3. adamları bile tutabilecek seviyede adamlar var. Ama YONKOU kavramı WB ile öldü.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık