Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 991 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jack'i ı kadar kolay yenecek olsalar dinlene dinlene dövüşürlerken yenerlerdi.

Adam 12 saat Inu ile dövüşüyor o gidiyor 12 saat dinlenmiş Neko geliyor.

Jack'in düşmesi fiyaskodur.
Sulong form ve 2v1 daliyorlar, ayrıca pedro gücünde 5 6 adam sulong formda dövüşmus. Anormal değil. Ben hibrid halde görmek ve daha dengi rakip isterdim
 
2 haftada bir ara vermeye başladı yav adam normal bölüm çizmiyor dövüş çizmesini bekliyonuz. koskoca arc boyu sadece kaido dövüşünü çizerse şaşırmam.
2 hafrada 1 ara sorun değil benim gözümde yeter ki bizi tatmin edebilecek savaşlar çıkarsın. Koskoca yonkoularla savaşılıyo bi kaç kaliteli vs lazım
 
Jack'in yenilmesine çok şaşırmadım. Adam sulong ordusu ile savaşıyor. Tabi bir müddet sonra işi biter. Yine de şöyle İnu ve Neko'ya karşı son bir dövüş yaptığını görmek isterim.
 

Üye silindi 1004

Zaman atlaması öncesi siluetler mantıklıydı.Hiç amiral görmemişiz mesela Robin amiralden bahsediyor.Kappadan sonra aldı başını gitti.Kawanın karanlık hücrede ilk verdiğin zamanki silueti anlarım.Ama fb koyup gündüz vakti Oden'e kawaya herkese silueti devam ettirmeni anlayamam.Editörü kimse ya işten anlamıyor yada paracıklara çok odaklanmış mangayı mahvediyor.
Eskiden çok çok az yapıyordu bunu gizem olsa bile gösteriyordu karakterleri gözükseler bile gizemli duruyorlardı. Wano'daki karakterlerin hiçbirisi gizemli olmadığından herhalde. Şimdi olsa Dof'un Moria'yı sıkıştırmasını falan baştan aşağı siluet yapardı herhalde.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık