Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Beş İmparator vs. Büyük Denizci Gücü

Kim Üstün Gelir ?


  • Kullanılan toplam oy
    225
Edward Newgate vs Monkey D. Garp:
Bu eşleşmenin kazananı bence Wb olur ama vs bayağı zorlu geçeceğinden daha fazla bir şey yapamaz muhtemelen.


Kozuki oden vs Fujitora:
Oda bize oden'i baya süper biri olarak tanıttı. Adam 4 5 yaşında ayıyla falan güreşiyordu. Dayanıklılık anlamında da bu adam'ın ne kadar üst düzey olduğunu 972. Sayı da gördük. Fuji den geride olduğu tek konu gözlem hakisi dir muhtemelen ama ben sadece gözlem ile oden'in yenileceğini sanmıyorum. O yüzden oden yüksek zorlukla alır diyorum.

Marco vs Kuzan
Marco serideki en harika meyvelerden birine sahip. Adam 3 amiral'e daldı, yetmedi garp'tan sevgi yumruğu yedi ona rağmen dipçik gibi ayaktaydı. Adam bir nevi ölümsüz gibi bir şey. Bm'ın gemisini şelale den aşağı itmesi ve kizaru'yu tekmeyle Mf turu yaptırması da iyi bir fiziksel gücü oldugunu gösterir. Ama diğer taraftan aokiji de koskoca filo amirali Akainu ile hemen hemen denk bir karakterdi. Bu yüzden aokiji diyorum.


Jozu vs Gecko Moriah
En emin olmadığım eşleşme bu. Şimdi bu moriah ilk tanıtıldığında kaidou ile savaştım demişti. Bana ya yalan söylüyor ya da kaidou bunu yoldan geçerken teklemiştir gibi gelmişti ama fb de baya baya vs olduğu yazıyordu. Ama asıl sorun bu adam ne yaşadı da bu kadar güçsüz biri oldu? Aslında meyve açısından çok iyi bir meyveye sahip. Karşı tarafındaki rakibinin andaval olması da büyük bir avantaj ama bunlar yeterli olur mu bilmiyorum. O yüzden jozu diyorum.


Vista vs Tafalgar Law
Law zeka ve stratejik düşünme anlamında muhtemelen seride ki ilk 5 karakterden biridir. Aynı şekilde B. Haki anlamında da fazlasıyla iyi. (Vergo'yu teklemesi) Ama bu adamı asıl güçlü yapan meyvesi. Gamma knife ve counter shock forumun genelinde güçsüz bir saldırı olarak görünse de bence aşırı güçlü bir saldırı. Muhtemelen kaidou bile bu saldırıdan dolayı yaralanacak. Diğer taraftaki adam ise dünyanın en güçlü kılıç ustası ile vs attı ve bu adama ertelememiz ikimiz için de iyi olacak lafını ettirtti. Emin olamadığımdan beraber diyorum.


Ace vs Crocodile
Ace karakterinden pek haz etmem ama croco'ya da yenilmez herhalde donut bey. :D


Shanks vs Mihawk
Ben oda'nın shanks'in mihawk tan güçlü olduğunu kendi ağzı ile söylemese de belirttiğini düşünüyorum. Bunun en iyi örneği bu adamların 12 yıldan uzun bir süredir vs atmayıp shanks'in 6 yıl önce yonkou olması. Ama tabiki de bu demek değildir ki mihawk düşük seviyeli biri. Aksine bu adamın sahip olduğu ünvan ve geleceği gösteren( clairvoyant) lakabı onun ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. Ama yine de bence ölümüne bir vs de kazanan shanks olur.


Benn Beckman vs Borsalino
Beckman Mf'ye gelip kizaru'ya silah çektiğinde kizaru'nun elini havaya kaldırması sanki ondan güçsüzmüş gibi bir hava çizse de kizaru'nun ne kadar trol biri olduğu unutulmamalıdır. Diğer yandan oda beckman için east blue'nun en yüksek IQ'ya sahip adamı diyor ve 957. Sayı da shanks'in komutanlarının ödüllerinin çok dengeli olduğu söylenmişti. O yüzden bu vs bence berabere.


Lucky Roo vs Edward Weevil
Weevil'in gücü hakkında bilinen tek şey gücünün genç Wb'ı andırması. Şimdi roo'nun yc2 mi Yc3 mü olduğunu bilmiyoruz ama genç Wb seviyesi bir adamın Yc2'ye bile yenilmesi bence saçma olur. O yüzden kazanana weevil diyorum.


Yasopp vs Tsuru
Bu kadın bence aşırı underrated biri. Doflamingo gibi yeri geldi mi fuji'ye bile atar yapan birinin bu kadını görünce sakin sessiz biri olması bu kadının ne kadar güçlü olduğunun kanıtıdır. Yine roo da olduğu gibi bu karakterinde yc2 mi yc3 mü olduğunu bilmiyoruz ama bence dof'un korktuğu biri Yc2'yi alabilir.


Kaidou vs Sengoku
965. Sayı da Roger denizci askerini döverken bana garp veya sengoku'yu getirin diyordu. Bu adam bence denk olmasa bile garp'a güç anlamında aşırı yakın. Stratejik zekası ve yediği meyve de eklenince adam baya canavar oluyor ama karşısındaki de en güçlü canavar ve luffy ile oden'e yaptığı da ortada. Adam oden'i terlikle böcek ezer gibi ezdi. Bu vs'ye berabere diyorum.


King vs Gion
Ben bu amiral adaylarını aşırı sevdim. Ozellikle de gion'u. Yapabileceğim çok yorum yok ama amiral adayı denen birinin king'i alması bence saçma değil. Hele izo'nun king'in silahını düşürmesi rezaleti sonrası...


Queen vs Kuma
Queen denilen karakter aşırı vasıfsız ve eğlence unsuru bir karakter gibi gözükse de bu adam'ın canavar olduğunu anlamamız için 2 kanıt var. Birincisi 1.3 milyarlık gibi hayvani bir ödüle sahip olması. Tamam ödül= Güç değil ama 1.3'ü de bedavadan vermezler heralde. İkinci olarak jack gibi bir manyak bu adam'a abi diyor. Bu bile bence ne kadar güçlü olduğunu anlamamız için yeterli. Kumanya gelirsek harika meyve ve zekaya sahip ve bence Yc3'leri alabilecek kapasite de ama Yc2'ler den emin olamıyorum. O yüzden queen diyorum.


Jack vs Jinbei
Bu manga dagerçekleşmesi muhtemel bir vs ve bence jinbei hiçbir yc3'e yenilmez. Çok fazla yazılacak bir şey yok. Harika bir vs olur ve kazanan patron jinbei olur diyorum.


Charlotte Linlin vs Kong
Kong karakteri seride neredeyse hiç işlenmemiş bir karakter ve bence Prime Bm'ın tatlı krizi gibi bir problemi pek yoktu. Ayrıca gençliği zayıf olduğundan hız anlamında da avantajlı olacaktır. Pek objektif olmayarak Bm diyorum.

Katakuri vs Ryo
Ryo muhtmelen en zayıf amiral çıkacak ama bu demek değildir ki bu adam çöp. 2 amiral adayının olduğu bir yerde bu adam seçiliyorsa bence bu adam illaki sağ kol seviyesini aşmıştır. Onun haricinde kata hakkında konuşmaya gerek bile yok adam bildiğin canavar ama bu amiral için yeterli olmayabilir. Üzülerek ryo diyorum.


Cracker vs Doflamingo
Bu konu hakkında daha önce de yazmıştım bence doflamingo sağ kollar hariç tüm komutanları alır. Meyve uyanışı sayesinde kuklaları ipliğe çevirirse zaten ana bedeni çok dayanıklı olmadığından vs'yi kazanabilir.


Smoothie vs Hancock
Şimdi çoğu kişi bunu reddedecek, o onun düşmanı değildi diyecek ama bu kadının timeskip öncesi tayfanın ıkına ıkına yok ettiği pacifistaları teklediği bir gerçek ve bence kral haki sahibi biri komutan seviyesinden aşağı çıkmaz. O yüzden zorlu bir vs sonrası hancock kazanır diyorum.


Teach vs Sakazuki
Yami yememiş teach 4. Komutan olan teatch den şeytan meyvesini çalıyor ve meyveyi yedikten hemen sonra ace gibi güçlü birini 1 vs 1 de alıyor üstüne gura gura meyvesini yiyip zirve isim haline geliyor. Şimdi amiralci tayfa BB korsanları kaçmasa akainu tüm BB tayfasını yenecekti gibi şeyler söyleyecekler ama bence teach'in o vs den kalmasının nedeni boş yere kayıp vermek olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen teach'in final boss olacağı düşünülünce de teach daha ağır basıyor gibi geliyor.


Shiryu vs Tokikake
Gion da yazdığım gibi bu adamlar düşük seviyeli sag kollara yenilecek olsalar amiral adayı olmazlardı muhtemelen ama sıkıntı olan eğer BB final boss olacaksa shiryu da fazlasıyla güçlü bir konumda olmalı dır. Bu yüzden berabere diyorum.

Sonuç:
İmparatorlar: 7
Büyük donanma: 6
Berabere: 7
Kazanan ufak bir farkla imparatorlar diyorum. Eline sağlık @Marco the Phoenix güzel konu olmuş.
Çoğu fikrimiz aynı güzel inceleme olmuş
 
4 yonkou alır bence.

Korsanlar üzer, yıpratır.

Sonra baharda kiraz çiçekleri düşerken denizcilerin matemini izleriz.

Birde neden Roger yok? İyice patates ederlerdi. Hatta ve hatta denizcilerde eski yeni herkes var, xebec, shiki falan nerde hatta bizim çocukların (luffy, zoro,sanji) prime halleri de olsun. O zaman görelim dayak nedir ve neden atılır :D

Oden'de kenardan izler şu şarkıyla dans eder :F

 
Son düzenleme:
4 yonkou alır bence.

Korsanlar üzer, yıpratır.

Sonra baharda kiraz çiçekleri düşerken denizcilerin matemini izleriz.

Birde neden Roger yok? İyice patates ederlerdi. Hatta ve hatta denizcilerde eski yeni herkes var, xebec, shiki falan nerde hatta bizim çocukların (luffy, zoro,sanji) prime halleri de olsun. O zaman görelim dayak nedir ve neden atılır :D

Oden'de kenardan izler şu şarkıyla dans eder :F

Kazanacak tarafın güle oynaya bu işi başaracağını sanmıyorum.
 
1. Karşılaşmada seçimim Edward Newgate. Karşısında Garp değil Roger olsa yine onu seçerdim. "Dünyanın en güçlü adamı" ünvanı benim için yeterli.
2. Oden Fujitora savaşında seçimim Oden, çünkü bana göre gücü gösterilen en zayıf Amiral Fujitora Oden Amiral ayarı bir adam. Bu karşılaşmayı aşırı zorlansada Oden alır.
3. Marco vs Kuzanda tabiki seçimim Kuzan. Amiral > Sağ Kol mantığımla direkt Kuzan diyorum tabi Sakazuki ile en sağlam 2 amiralden birisi
4. Burda da Moriah. Marineford da veya Thriller Bark'ta Jozu alacak hiç bir şey göstermedi ama ben Prime döneminde çok sağlam olduğunu düşünüyorum. Ada parçalayacak bir gücü vardı. Oarsla sakız gibi oynayan Nightmare Luffy tanklıyordu. Wanoda olayı o kadar sağlamsa 2. Komutan veya daha güçlü ederi olduğunu düşünüyorum. Bu tamamen beklenti.
5. Burada da seçimim Law'dan yana son çare olarak Gamma Knife ile alır.
6. Portgas D. Ace 2 haki kullanıcısı olarak Crocodile'ı alır.
7. Shanks ve Mihawk'ın aralarındaki savaşlar ne kadar çok anlatılsada Marineford da Daz Bones görünce ağzı sulanıp teklemeye koşmak dışında bir şey göremedik Shanks diyorum gücenmece yok.
8. Bir silah sahnesinden ne kadar Beckman'den Kizaru korktu sense de adamın zaten mizacı bu ayrıca Beckman en güçlü sağ kol da çıksa bir amirali alabileceğini sanmıyorum seçimim Kizarudan yana
9. Edward Weevil "Öz oğlu olmasa da gücü onun gençliğini andırıyor" bilgisi yeterli. Kizaru boş şişirmediyse Yc2 ayarı adamlara üstün gelir.
10. Tsuru Yasopp gibi kansız hiç kimseyi yenemez.
11. Kaido alır Yaşayan canlılar arasında en güçlüsü 1v1de kaybetmeyen adam ile 2v1 aşığı kıyaslanamaz.
12. King, Amiral adaylarının sağ kol ettiğini sanmıyorum tahminime göre Amiral Adayları 2. Komutanları falan indirir Sağ koluda zorlar.
13. Kuma'nın meyvesi çok sağlam emin olamıyorum. Ben Queen diyeyim ya buna Kuma Yc2 mi 3 mü çok emin değilim.
14. Jack
15. Linlin Kong hakkında bilgi sınırlı Dönemin zirvelerinden saymıyor Wb
16. Ryokugyu Amiral > Sağ kol mantığı
17. Cracker
18. Hancock 3 haki kullancısı Kadını vasıfsız varlıklarla eş tutmayalım
19. Marshall D. Teach
20. Tokikake

Ve evet... 11 Korsanlar 9 Donanma kendi fikrimi ilk kez tek tek düşünerek yaptım Sakazuki ve Teach kaşılaşmasından emin değilim. İki tarafada kayabilir. Ben berabere diyeyim en iyisi ama Shanks Mihawkı diğerlerinin aksine daha rahat alacağı için diğer karşılaşmalara yardım edebilir.
 
1. Karşılaşmada seçimim Edward Newgate. Karşısında Garp değil Roger olsa yine onu seçerdim. "Dünyanın en güçlü adamı" ünvanı benim için yeterli.
2. Oden Fujitora savaşında seçimim Oden, çünkü bana göre gücü gösterilen en zayıf Amiral Fujitora Oden Amiral ayarı bir adam. Bu karşılaşmayı aşırı zorlansada Oden alır.
3. Marco vs Kuzanda tabiki seçimim Kuzan. Amiral > Sağ Kol mantığımla direkt Kuzan diyorum tabi Sakazuki ile en sağlam 2 amiralden birisi
4. Burda da Moriah. Marineford da veya Thriller Bark'ta Jozu alacak hiç bir şey göstermedi ama ben Prime döneminde çok sağlam olduğunu düşünüyorum. Ada parçalayacak bir gücü vardı. Oarsla sakız gibi oynayan Nightmare Luffy tanklıyordu. Wanoda olayı o kadar sağlamsa 2. Komutan veya daha güçlü ederi olduğunu düşünüyorum. Bu tamamen beklenti.
5. Burada da seçimim Law'dan yana son çare olarak Gamma Knife ile alır.
6. Portgas D. Ace 2 haki kullanıcısı olarak Crocodile'ı alır.
7. Shanks ve Mihawk'ın aralarındaki savaşlar ne kadar çok anlatılsada Marineford da Daz Bones görünce ağzı sulanıp teklemeye koşmak dışında bir şey göremedik Shanks diyorum gücenmece yok.
8. Bir silah sahnesinden ne kadar Beckman'den Kizaru korktu sense de adamın zaten mizacı bu ayrıca Beckman en güçlü sağ kol da çıksa bir amirali alabileceğini sanmıyorum seçimim Kizarudan yana
9. Edward Weevil "Öz oğlu olmasa da gücü onun gençliğini andırıyor" bilgisi yeterli. Kizaru boş şişirmediyse Yc2 ayarı adamlara üstün gelir.
10. Tsuru Yasopp gibi kansız hiç kimseyi yenemez.
11. Kaido alır Yaşayan canlılar arasında en güçlüsü 1v1de kaybetmeyen adam ile 2v1 aşığı kıyaslanamaz.
12. King, Amiral adaylarının sağ kol ettiğini sanmıyorum tahminime göre Amiral Adayları 2. Komutanları falan indirir Sağ koluda zorlar.
13. Kuma'nın meyvesi çok sağlam emin olamıyorum. Ben Queen diyeyim ya buna Kuma Yc2 mi 3 mü çok emin değilim.
14. Jack
15. Linlin Kong hakkında bilgi sınırlı Dönemin zirvelerinden saymıyor Wb
16. Ryokugyu Amiral > Sağ kol mantığı
17. Cracker
18. Hancock 3 haki kullancısı Kadını vasıfsız varlıklarla eş tutmayalım
19. Marshall D. Teach
20. Tokikake

Ve evet... 11 Korsanlar 9 Donanma kendi fikrimi ilk kez tek tek düşünerek yaptım Sakazuki ve Teach kaşılaşmasından emin değilim. İki tarafada kayabilir. Ben berabere diyeyim en iyisi ama Shanks Mihawkı diğerlerinin aksine daha rahat alacağı için diğer karşılaşmalara yardım edebilir.
Oden çöpünü Fujitora ile bir tutman şaşırtıcı.Genç Kaido'nun tek normal topuzuna kanlar içinde kalıp bayılan Oden Fujitora'yı kesinlikle yenemez.Ayrıca birçok kişiye göre Fujitora en güçlü amiral olarak kabul ediliyor ki mantıksız değil.
 
Oden çöpünü Fujitora ile bir tutman şaşırtıcı.Genç Kaido'nun tek normal topuzuna kanlar içinde kalıp bayılan Oden Fujitora'yı kesinlikle yenemez.Ayrıca birçok kişiye göre Fujitora en güçlü amiral olarak kabul ediliyor ki mantıksız değil.
Bir çok kişimi hacı yapma etme Fujitorayı en güçlü Amiral gören bir tane allahın kulu görmedim. Kuzan geliyor Doff'un yanına hava, atmosfer bir değişiyor insan stres oluyor. Bu fuji tek g4 ile yamulan Dofa ağırlığını koyamıyor. Luffy, Zoro üzerinde gücünü sergiliyor. Marineforddaki üçlü yamultur bunu.
 
Ayrıca Oden karşısına Sakazuki,Kuzan veya Borsanlino'yu koysaydım onları seçerdim. Fujitora en azından bana göre bir tık altı bu üçlünün
 
Edward Newgate vs Monkey D. Garp
Kozuki Oden
vs Fujitora
Marco vs Kuzan
Jozu
vs Gecko Moriah
Vista vs Trafalgar D. Water Law
Portgas D. Ace vs Sir Crocodile
Shanks vs Dracule Mihawk
Benn Beckman vs Borsalino
Lucky Roo vs Edward Weevil
Yasopp vs Tsuru
Kaido
vs Sengoku
King vs Momousagi
Queen vs Bartholomew Kuma
Jack vs Jimbei
Charlotte Linlin
vs Kong
Charlotte Katakuri vs Ryokugyuu
Charlotte Cracker vs Donquixote Doflamingo
Charlotte Smoothie vs Boa Hancock
Marshall D. Teach vs Sakazuki
Shiryu
vs Tokikake
Bence

Edward Newgate vs Monkey D. Garp
Kozuki Oden vs Fujitora
Marco vs Kuzan
Jozu
vs Gecko Moriah
Vista vs Trafalgar D. Water Law
Portgas D. Ace vs Sir Crocodile
Shanks vs Dracule Mihawk
Benn Beckman vs Borsalino
Lucky Roo vs Edward Weevil
Yasopp vs Tsuru
Kaido
vs Sengoku
King vs Momousagi
Queen vs Bartholomew Kuma
Jack
vs Jinbei
Charlotte Linlin vs Kong
Charlotte Katakuri vs Ryokugyuu
Charlotte Cracker vs Donquixote Doflamingo
Charlotte Smoothie
vs Boa Hancock
Marshall D. Teach vs Sakazuki
Shiryu vs Tokikake
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık