Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Donquixote Ailesi vs. Beyazbıyık Korsanları

Kim kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    187
Ya logia ya eklenemiyor işte.Nerede geçti leri 2010 da bıraktık yapmayın şöle.
Zoro uçan kılıç saldırısına Haki ekliyorda, Beckman tabancasına Haki ekliyor, Kuja'lılar ok'larına ekliyor, Amiral niye saldırısına Haki ekleyemesin ? Ayrıca aptal mı Kizaru Haki kullanmadan Marco'ya saldırıyor ?
 
Fiziksel güç olarakda üst düzey Marco Aokiji"yi uçuruyor adam.Meyve avantajı var artı herşekil önde Doffy"den.
Ama ciddi fark yok aralarında. Zekada dofly Hizdada Marco önde. Haki ise Tartışılır. Her iki yana kalabilir vs. Yüzde 55 Marco gibi duruyor ama.

Ki kuş kafesi ni yirtamaz Marco. Meteor islemedi :/

Edit: Aokijiyi luffy Alabasta dan sonra bile uçurabiliyor
 
Adam Jozu'nun kol verdiği saldırının daha büyük alanlısını tınlamamış siz hala Marco.
Üstelik arkası dönük.Akıllar hala marinefordda kalınca böyle oluyor haliyle.Orada herşey şaşalı olduğu için haddinden fazla abartılıyor.Gösterişin etkisi işte boşuna demiyorum marineford sirk gösterisi diye çünkü buzdağı fırlatılıyor. :/ Eee aynısını şimdi pica yapıyor sonuç yok ama.
 
Zoro uçan kılıç saldırısına Haki ekliyorda, Beckman tabancasına Haki ekliyor, Kuja'lılar ok'larına ekliyor, Amiral niye saldırısına Haki ekleyemesin ? Ayrıca aptal mı Kizaru Haki kullanmadan Marco'ya saldırıyor ?
Uçan kılıç kısmında bişi var aynı BB nin eli değdi değmedi gibi.Ama diğer saydıkların katı maddeler.Logia ya haki eklemek için,hele saldırı halde,RS ya da at kral olman lazım.o derece ruhani güç kimde var ? Haki dediğin ruhunu kullanman.Ya önceden görüntü ya da tarama tarzı,ya katı maddelere ekleyerek gücünü arttırma ya da tamamen açığa çıkartıp,karşı tarafın ruhunu bastırıp bayıltma.Ne dedi jozu tam hazırlıklı olmazsan,bu adama karşı duramazsın.Yani beynine haki ile destekle ki shanks'a dayan.Ya da milyonda 1 gelme durumu.Hakisi taşan kişiler işte nadir geliyor ki h.haki kullana biliyor.Ama sürekli akışkan olan logia ya eklemek saçmalık olur.BB nin meyvesine eklenecek bir durum görmedim.Gerçi logia özelliği göstermiyor.

Kizaru orada dediğim gibi,ciddi şekilde saldırıyı uzata bildiği kadar uzatsa,üstüne law durumunda olduğu gibi daha ciddi saldırsa marco tavuğa dönerdi.Adam saldırdı,sonra devlere dikkatli olun dedi.2.saldırı sanırım kelepçeli hali.Law'ın gemide olduğu gibi ciddi saldırı yapabilen karakter en baştan neden yapmadı dersen,oda mangaka nın savaşta ki bugların dan bir tanesi.
 
Logialarin uzaktan saldirilarina haki ekledigini dusunuyorsan senin gorusun ama o kadar ust duzey Logia gorduk biri bile ne soyledi nede yapti.
Smoker dumandan koluna ekledi. Ayrıca bu bir görüş değil, ''logialar saldırılarına Haki ekleyemiyorlar'' diye bir kesinlik belirtildi, bende bu kesinlik manganın neresinde geçti diye sordum, böyle bir kesinlik olmadığına göre bunun üzerinden denklem kurulamaz.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık