Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Hasır Şapkalar'ın Wano Sonu Geleceği Seviye

Luffy amiral olur
Zoro yc1 (en güçsüz yc1)
Sanji yc2
Jinbei yc2-yc3
Brook- Franky= oven-daifuku seviyesi
Robin= tamago seviyesi
Chopper-nami= pekoms seviyesi
Usopp= Çöp oğlu çöp seviyesi
 
luffy wano'da silahlanma hakisinin en üst seviyesini öğrendi. sabaody'de rayliegh için onun karşısında bir ordunun bile yetersiz geleceğini söylemişlerdi(veya bu nitelikte bir şey) ve kizaru'nun karşısına kaygısız bir biçimde çıkmıştı. bu haki ile rayliegh'den bir eksiği kalmadığına göre en az bir amiral seviyesinde olacağı net.

zoro'dan emin değilim. gelecek bölümde amiral ryokugyu'un kılıç ustası olduğuna ve wanoya geleceğine dair bir söylenti vardı. zoro onu karşısına alırsa seviye atlar ama emin olduğum bir şey var ki bu arc sonunda luffy ve zoro arasındaki güç farkı net bir şekilde açılacak.

sanji germa suit fonksiyonlarına giderek aşina olacak. hatta ben suitin henüz görmediğimiz bir-iki saldırı tekniği daha olması beklentisindeyim. bununla birlikte oldukça zorlu rakipleri karşısına alabilecek potansiyele sahip olacaktır muhtemelen

franky'nin pek dövüş tecrübesi olmadığını düşünüyorum. diğerlerinden büyük elbette ve oldukça deneyimli biri ama onlarla tanışmadan önce hiç gerçekten güçlü biriyle dövüşmemişti muhtemelen. onun kişiliği seride en sevdiğim ve artık beklentilerimi karşılayacak bir ölüm makinesine dönüştüğünü görmek istiyorum.

robin her zamanki robin. onun bireysel net bi dövüşü yok. genelde koordine saldırılarda iyi bir destekleyici ve her zaman herkesle de uyumlu.

jinbei ise mevcut gücünü gösterecek ama bir yükselme olmayacak

usopp'un burada bir işi yok. ama nami ve chopper'la birlikte bu üçlünün korkaklıkları artık yoruyor. 1000 bölüm oldu arkadaş. hiç mi kendini aşmayacak bunlar.
 
Hakili kişi>hakisiz kişi mantığı her zaman tutmaz. Bu durumda tashigi>brook, franky, robin mi?
büyüklük hakkında bir şey söylemedim ama sen bilirsin dediğim sadece şu özel olmasa zaten hakiyi diğerlerinden önce açmazdı yani çöp demek aşırı saçmalık ve çoğu arcda gayette iyi savaştı gerçi tayfanın çoğu timeskipden beri bir şey yapmıyor ama yinece çöp demeni gerektirmez usopp gayette güçlü dayanıklı akıllı ve karşısındakine karşı çoğu zaman taktik geliştiren birisidir
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık