Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Donquixote Ailesi vs. Beyazbıyık Korsanları

Kim kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    187
Orda Doflamingo karşısına çıkacağı için harcamamak istiyor.

Zaten tüm tayfayı oyuncak yapmasını beklemiyoruz. 1 üstdüzey kişiyi bile çıkartsalar aradan ibre tamamen Doflamingo ailesine kayıyor.
Sadece Doflamingo için bile yetmiyorsa gücü, gerek yok zaten gerisini konuşmaya.
 
Anket 16 vs 17. Şimdi vs olsa 14 vs 14 olacak. WB tayfasından Ace ve Thatch'i çıkar, Jozu'nun da bir kolunu çıkar. Dof tayfasından da Law, Vergo, Monet'i çıkar. Bu halde yine Dof Ailesi ağır basar bence. Dof Marco'yu, Diamante Vistayı, Pika Jozu'yu tutar, fazladan Dof tümen komutanlarından birisini Bellamy gibi tümen parazite bağlar ve kendi kara şövalyesini de ortaya salarak +3 avantaj sağlar. Law + Sugar kombosunu da Trebol Sugar gerçekleştirir. Trebol çeker Sugar dokunup oyuncak yapar. :)
hocam yapma gözünü seveyim hadi dof marcoyu tutar da diamante vs vista? Jozu vs pica ? Tümen komutanlarının her biri gerçekten güçlü , mesela adını unuttum silah kullanan direk akainu saldırısını alıp ayağa kalkabildi
 
Şimdi de Ace'i,Vista'yı kek yaptılar. Bunlar hep Akainu yüzünden sen niye one man show yaparsın ki Marineford'da bak koca tümenlere balon muamelesi yapılıyor. Dof'ta maşallah kendine filo amirali klasında 8-9 tane nakama bulmuş adam hakkaten final boss.
 
Doflamingo shichibukai ve sağlam bağlantıları olduğu için tam tersine Fujitora, bastille vesaire onun aleyhine değil lehine savaştı adamlar. Fujitora ve Bastille, Sabo ile eşleşti resmen. Ondan önce Fujitora'nın Law'ı paketlemesi, tayfa ile vs atması ve yorması var. Yani Fujitora'nın olması Doflamingo'nun kısa vadede lehine, sadece uzun vadede ona engel sebebi Fujitora'nın idealleri yüzünden, ama adam kendi söylüyor şuanlık bir şey yapamayacağını. Kısaca orada Fujitora olmasa, Sabo çok rahat bir şekilde Doflamingo ile teke tek vs atabilirdi, Luffy ve Law'da rahatça kalan tayfasını paket ederdi.

Doflamingo, Fujitora'ya dua etsin diyorum.
 
Doflamingo vs Marco = Dof kazanır. Bir eliyle tutar diğer eliyle deler.
Pika vs Ace = Pika kazanır. Ateş toprağa etki etmez. Pika'nın ana bedeni de zaten Oars'tan büyük devin içinde.
Monet vs Jozu = Monet kazanır, Luffy'i hapsettiği teknikten Luffy çıkamıyorsa Jozu da çıkamaz ve ısıyı en iyi ileten madde elmas olduğu için çabucak donar Jozu, antisi sıcak ve soğuk zaten.
Diamante vs Thatch = BB'nin çakıyla öldürdüğü adamda fazla zorlanmaz Diamante. Tek başına bir ordu eder denilen adam sonuçta.
Trebol vs Vista = Trebol kazanır, hem çok hızlı hem patlamaları çok güçlü hem fiziksel olarak da çok güçlü. Gemiyi kaldırıp fırlatıyor adam. Vista'nın uzaktan kesişleri logiaya etki etmez, Trebol'ün patlamaları ise Vista'yı mahveder.
Lao G vs Speed Jiru = Berabere.
Baby 5 vs Cruel = Berabere.
Atmos [Dof'un Bellamysi] vs Izou = Berabere.
Dof'un Kara Şövalyesi vs Blamenco = Berabere.
Dellinger vs Kingdew = Berabere.
Gladius + Buffalo + Mach Byce + Senor Pink + Violet vs Rakuyoo + Namur + Fossa + Haruta + Blenheim = Berabere.

Sugar ve Law boşta. Yukarıda yazdıklarımdan birisi gerçekleşmezse bu ikisi devreye girer, biri oyuncak yapar diğeri böler. Yahut misal Jozu Monet'i yener gibi olduğunda Law ışınlar Sugar oyuncak yapar. Sonra oyuncak Jozu'yu kukla olarak ön saflara salarlar.
 
Doflamingo ile birebir dövüşmeyi planlıyor adam. Biz burada Law gitsin şunu tutsun demiyoruz. Adamon yapacağı tek şey birilerini gafil avlamak. Meyvenin gücü 3-5 yer değiştirmeye de yetmiyorsa köyüne dönsün Law.
Yetmiyor ki, balıklara karşı gücünü kullanmıyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık