Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sanji vs. Uchiha Itachi

Bu maç nasıl sonuçlanır ?


  • Kullanılan toplam oy
    92
Sanji mi? Puahahaahahaha. Sanji. Hahahaha. Sanji ha bizim Sanji. Sapık Sanji.

İtachi öldürmez. Genjutsu altına alıp Okama adasındaki anılarını zibilyon kez tekrardan yaşatır.
 
Köy ve klanında suçu var ama Itachi sorunu çözmek yerine çabuk davrandı.
Hiruzen işe yaramazın tekiydi, Danzo tehtit ediyodu ve en yakın arkadaşı bu olay yüzünden intihar etti. Babası da hiçbir şekilde geri adım atmicaktı. Tüm uchihalar darbe yapçak anı bekliyodu. Onları durdurmaya çalışsa hain damgası yicekti işe yaramicaktı, köy zaten kyubi saldırısından uchihaları sorumlu tutuyodu. Tek sorun sasukeyi öldürmemesiydi bence
 
Sanji ve İtachiyi aynı kefeye koymazsın yaa
Hepsi aynı tipleme işte, birisinin zaafı üzerinden duygusallık ve nefret kasılıyordu diğerininkinden komedi. Bunun yanında yaptıkları tek şey emirleri uygulamaktı ve kişisel iradelerini kullanamamaları onları büyük bir koz olarak tuttu. Önceki kimliklerini çöpe attılar çünkü umurlarında değildi. Bir nevi soylulardı. Çok sevdiklerini korumak uğruna saçma sapan şeyler yaptılar. Doğdukları dönem ve istediklerini yapamıyor olmaları sistemde eritmeye başladı onları (luffy faktörü belki dahil edilebilir belki edilmeyebilir). Farklı oldukları/düşündükleri için çokça dışlandılar ama seri içinde samimi olarak empoze edildi. vsvs..
İtachi'yi gerçekten çok severim ama önemli karakteristik sorunları olmakla birlikte gayet kral karakterdi. Ortak yönlerinin tuttuğunu düşünüyorum. Sanjiyi sevmemek itachiyi tam sevmemektir dermişim :p.
Aynı haltın laciverti bu karakterler ve seride olmazsa olmazlar. Hepsi bizim karakterimiz sevelim onları :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık